facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Handy Home Orga Merchtem

Handy Home Orga Merchtem

Info

Doe-het-zelf met advies

Gereedschap, tuin, sanitair, auto en fiets, verf, hout, ...

Geschiedenis

http://www.handyhome.be/nl/

Adres: Stationsstraat 114-118, 1785 Merchtem
Telefoonnummer: 052/25.04.25
Stad: Merchtem
Route: Stationsstraat 114-118
Postcode: 1785


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Hubo Merchtem, Orga handy home
Recensies
Super bediening hebben voor elk probleem een oplossing!
Heel vriendelijk en bereidwillige professionnele uitleg
Mooie vernieuwde winkel met ruime parking. Aanbod is klassiek maar zeer uitgebreid. Deze tijd van het jaar veel plantgoed beschikbaar alsook het obligate gamma aan bbq’s. Wie Brussel verlaat en naar huis rijdt moet hier zeker eens stoppen.
Vriendelijk behulpzaam personeel met kennis van zaken.
Alles te vinden voor de klusser en doe het zelver. Ze leveren aan huis en altijd goede hulp in de winkel die zeer netjes is.
Geweldige winkel voor de doe-het-zelver. Uitgebreid aanbod aan artikelen, werknemers met kennis van zaken en een zeer goede zagerij achteraan in de winkel. Het enige nadeel in mijn ogen is dat ze geen online winkel hebben zodat ik van thuis uit prijzen kan opzoeken
Zeer behulpzaam personeel, goede en ruime zagerij daar kan met al je ideeën terecht. Maar waar ik mij recentelijk een beetje aan erger is het niet zo ruime aanbod van vb: vijzen, bouten, rondelen.
Leuke zaak met veel keuze ! Vriendelijk personeel en vriendelijke uitbaters ! Steeds bereid tot geven van advies ! Ruime parking beschikbaar ! Ook een thuisleveringsservice ! Centraal gelegen in hartje Merchtem. Ruime openingsuren ! Mogelijkheid van klein maatwerk in de zagerij van de zaak !
Winkel met ruim assortiment aan klusmateriaal, en elektrische machines. Levis verf klaar te maken volgens gekozen kleur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid