facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Handelsonderneming Kurt Peeters

Info

We verkopen diverse goederen uit overstock, einde reeksen, tweedehands machines, falingen, enz... Hierdoor garanderen we een uitstekende prijs op al onze producten. Bent u op zoek naar een specifiek product? Neem zeker contact met ons op.



"Let op ! We zijn enkel op afspraak geopend!Handelsonderneming Kurt Peeters uit Oudsbergen Meeuwen is gespecialiseerd in de verkoop van producten & machines voor de bouw, tuinomheining en horeca, zowel aan particulieren als bedrijven. Daarnaast hebben we een steeds wisselend aanbod beschikbaar voor diverse sectoren. We bieden een uitgebreid gamma producten & machines aan.Handelsonderneming Kurt Peeters garandeert een uitstekende prijs voor het aangeboden assortiment. Bezoek onze website voor een up-to-date overzicht.Bent u op zoek naar een specifiek product? Heeft u goederen of machines die u wil verkopen tegen een correcte prijs? Neem zeker contact met ons op."
Adres: Liersstraat 15, 3670 Meeuwen (Aalburg)
Telefoonnummer: 0032 485 99 16 02
Stad: Meeuwen
Route: Liersstraat 15
Postcode: 3670



op zoek naar gerelateerd: Kurt Peeters 2dehands, Https handelsondernemingkurtpeeters be webshop, Www handelsondernemingkurtpeeters be divers, Www handelsondernemingkurtpeeters be horeca, Kurt Peeters Facebook
Recensies
Verkoper komt zijn afspraak na, eerlijke verkoper. Bedankt voor de fijne, behulpzame en correcte verkoop. Ook al was het B-product het was compleet en zo goed als nieuw!
Goedkoop, vriendelijk en goede service soepel, zelfs ophaalmogelijkheid op zondag
Zeer vriendelijke en goede service topper. Aanrader
Fijn zaken mee doen ..behulpzaam en vriendelijk.
Vriendelijke, behulpzame man, goede raad was gratis en hekwerk aan een super voordelige prijs.
Zeer vlotte levering en duidelijke vlotte communicatie. Zeer tevreden van de geleverde materialen.
Behulpzaam correct Netjes volgens afspraak
Sociale persoon,vlot geholpen..
Vriendelijk en goede prijzen
Veel keuze en goede prijzen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid