facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Han Translations

Han Translations

Info

Han Translations is een vertaal- en tolkbureau gespecialiseerd in vertalingen en tolkdiensten voor Koreaans, Nederlands, Engels en Spaans. We zijn gevestigd in België en actief zowel nationaal als internationaal.



"Bij Han Translations kan u terecht voor reguliere en beëdigde vertalingen in alle combinaties tussen Frans, Koreaans, Nederlands, Spaans en Engels. Beëdigde vertalingen worden rechtstreeks uitgevoerd door beëdigd vertaler Steffie Vandelacluze. Inclusief legalisatie- en apostilleservice. Volledig digitale dienstverlening. Geen verplaatsing nodig, om het even waar ter wereld."
Adres: Oostendestraat 324, 8820 Torhout
Telefoonnummer: +32 (0) 479 83 43 12
Stad: Torhout
Route: Oostendestraat 324
Postcode: 8820


Recensies
Ik wou graag een aanvraag indienen bij een Zuid-Koreaanse universiteit. Hiervoor moesten een aantal certificaten en een rapport vertaald worden. Ik heb de tijd wat verkeerd ingeschat en het "last minute" gevraagd aan Han Translations om deze te vertalen. Ik kreeg meteen antwoord en begrip. Ik ontving de vertalingen enorm snel en vlekkeloos. In het proces had ik af en toe een vraag, waarop ik meteen een heel vriendelijk antwoord kreeg. Ik zou Han Translations zeker aanraden en zelf zal ik in de toekomst altijd rekenen op hun snelle, vriendelijke en vooral professionele service.
De communicatie was super vlot, dankzij de vele ervaring in het vertalen van documenten ben ik geholpen om een goede vertaling te kiezen voor de namen in de documenten om later geen problemen te hebben. Het was een zeer goede samenwerking, een dikke aanrader als je een beëdigde vertaling nodig hebt van het Koreaans naar het Nederlands!
Als je een officiële Koreaans-Engelse vertaling nodig hebt in België, gebruik die dan. Ik had dringend een officiële vertaling nodig, maar hij was zo aardig en snel.
Ik hield van het werk van Steffie. Ze was supersnel met de Spaans-Nederlandse vertaling en alles ging heel goed. Ik raad het ten zeerste aan!
Ik had het geluk Han Translations te hebben gevonden toen ik dringend een beëdigde vertaling van een officieel document nodig had. De service was snel en zeer professioneel in alle opzichten. Mijn eerste vraag werd binnen een uur beantwoord en het definitieve document was ruim op tijd klaar en de prijs was inclusief persoonlijke bezorging aan mijn deur. Al met al was ik zeer tevreden over de service en ik zou niet aarzelen om haar diensten weer in te schakelen wanneer ik een vertaling Spaans-Nederlands nodig heb. Sterk aanbevolen!
nooit mijn berichten beantwoord
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid