facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Han King Wok En Grill

"Soms geeft Google ons aan sms tijdelijke gesloten, maar in feite zijn wij altijd open uitzondering van twee normale sluitingsdagen per week en jaarlijksverlof in de zomer. In de Engels versie van Google hebben er geen probleem maar mobile en Nederlands versie wel. Dus wees alert voor iedereen dat wij niet tijdelijke gesloten zijn."
Adres: Leuvensesteenweg 268 , Tielt-Winge 3390, BE
Telefoonnummer: 016 88 80 13
Stad: Tielt-Winge
Route: Leuvensesteenweg 268
Postcode: 3390


Openingstijden

Woensdag: 12:00-14:00
Woensdag: 17:30-22:30
Donderdag: 12:00-14:00
Donderdag: 17:30-22:30
Vrijdag: 12:00-14:00
Vrijdag: 17:30-22:30
Zaterdag: 12:00-14:00


op zoek naar gerelateerd: han king wok openingstijden, wok rillaar, wok en grill tielt winge openingstijden, chinees lubbeek, wok bekkevoort
Recensies
Het ideale restaurant voor wie graag gezellig wil wokken en grillen, maar toch een "echt" restaurant-feeling wil hebben. Al zeker 10 keren er geweest en nog nooit ontevreden naar huis gekeerd. De gastheer is uitermate vriendelijk. Heel gezellig om in een groepje er te gaan eten. Qua buffet zal je elders misschien meer krijgen, maar hier weet je wel dat het uitermate vers is. Buffet is heel netjes verzorgd en men vult ruimschoots aan. En als je aan de grill komt, heb je nog leuke extra's. De prijs is zeker en vast conform wat men wil aanbieden. Al enkele niet-wok-liefhebbers weten te overhalen om toch eens mee te gaan... en ze zijn al eens een keertje teruggeweest. Zeker eens bezoeken!
Lekker gegeten in dit Wokrestaurant , alles was voldoende en ruim voorradig , alles werd keurig uitgelegd , gaan eten op de middag en lunch genomen. Was er niet al te druk toen wij er waren. Aan de zaak is een parking achteraan , ingang direct na de rotonde richting Leuven . Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Vriendelijk personeel, wel boord, beker, fles bewaken als je nog niet klaar bent. Even knipperen met je ogen en het is weg. Keus aan drinken uitstekend. Keuze bij wok en al klaar gerechten redelijk beperkt. Maar wel smaakvolEten: 3/5
Bijzonder vriendelijk. Eten goed warm en lekker. Voor herhaling vatbaar Parkeren: Super
Zeer gezellig voor lekker te dineren. Zeer vriendelijke service en lekker eten. Een aanraderEten: 5/5
Dit is een ontdekking, hier moet je zeker eens komen wokken. Super lekker en zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Deze zaak geef ik dan ook 10 op 10.
Super lekker eten! Ze nemen snel je bord weg, moet je wel even aan wennen! Wat last van mijn maag gehad achteraf maar kan aan hoeveelheid eten of gevoeligheid maag liggen.
Opnieuw nacorona gaan eten en genoten! Nog steeds super lekker en super fijn met de handschoentjes.
Altijd zeer tevreden! Vriendelijke eigenaars en lekker eten!Eten: 5/5
Leuk all you can eat restaurant. Vriendelijke bediening. 1 van de betere in omstreken. Parkeren: Ruime parking achter het restaurant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid