facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HammerTime

Info

Hammertime Online Auctions

Geschiedenis

Hammertime is een online veilinghuis.

Wij zijn gespecialiseerd in het veilen en inventariseren van roerende goederen.
Onze opdrachtgevers: banken, advocaten, curatoren, gerechtsdeurwaarders, leasingmaatschappijen,... staan wij bij in de verkoop van goederen.

Tevens leveren wij hen een volledig service-pakket aan. Zo behandelen wij de goederen van ontvangst tot de afgifte hiervan. Eveneens verzorgen wij de marketing, administratie en facturatie.

HammerTime just bid it!



"Online Veilingen"
Adres: Pauwelsdreef 23, 2940 Hoevenen, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32 3 605 84 64
Stad: Hoevenen
Route: Pauwelsdreef 23
Postcode: 2940


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: hammertime betekenis, hammertime dance, hammertime kortessem, hammertime f1, hammertime band, online veilingen belgie, hammertime coverband, stop hammertime
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Rooy Bvba Rolluiken Van Rooy Bvba Rolluiken 759 meter Heel vriendelijke mensen die ook nog top kwaliteit leveren. Een absolute aanrader.
Cerstiaens G. Cerstiaens G. 2 km Een garage uit de duizend. Goede service, geen overbodige kosten, enkel wat voor het...
Recensies
Heel heldere biedingen. Bij elk bod krijg je een overzicht van de bijkomende kosten btw en opgeld en het totale bedrag. Geen verrassingen daar. Bij veel nieuwe producten staat de winkelwaarde ook vermeld in de beschrijving of staat het prijsetiket mee gefotografeeerd. Al veel dingen gekocht, nog maar één keer spijt van gehad en dat was enkel omdat ik zelf pas achteraf de beschrijving gelezen had. Het blijft een spel, maar de spelregels zijn duidelijk en zowel de mensen op kantoor als die bij de afhaling staan er wel als je vragen hebt.
Zeer vriendelijke medewerkers. De veiling web site kan wel beter: je kan na instellen van een proxy bod niet zien niet zien welke limiet is gesteld, je kan diie limiet ook niet wijzigen. Bij afsluiten van de veiling over een voorwerp krijg je geen mail van voorlopige toewijzing… Goederen ophalen verloopt wel zeer goed dankzij de hulpvaardige medewerkers.
Veiling voor stockwagens meegedaan. Uiteindelijk hoogste bod. Bod werd niet toegewezen. De prijzen voor de wagens liggen te hoog om toegewezen te worden. Dikwijls is het beter om bij een garage te kopen ipv tijd te steken in een veiling die toch niet toegewezen wordt. Tenzij aan de prijs van een bijna nieuw voertuig!!
Het geluk gehad een artikel nodig te hebben waar niet op werd geboden. Bod op het laatste moment en het gehaald ook. Vandaag het artikel opgehaald en blijkbaar viel het de persoon aan het afhaalpunt op dat mijn rug niet al te goed meer is. Hij bood onmiddellijk aan de 40 kilo zware doos zelf in mijn wagen te zetten. Aan hoge of lage biedprijzen kan een veilinghuis weinig doen, aan service wel en die service werd behoorlijk geapprecieerd.
Bedankt voor de goede service! Men droom oldtimer gevonden! Voor de negatieve reacties die je hier soms leest... Ophaaldagen zijn steeds aangekondigd ik kon helaas ook niet maar ze stelde me meteen een alternatief voor, dit had niet gemoeten maar ze deden het toch
leuke stoel gevonden zoals bij de gynaecoloog voor op mijn slaapkamer.
We zijn zeer vriendelijk ontvangen en goed geholpen bij het ophalen van onze kavels die we op de Key Music veilig gekocht hadden.
Was mijn 1ste kennismaking met jullie, deze morgen mijn winnend lot komen ophalen ... alles bij elkaar een fijne en correcte kennismaking met uw bedrijf.
Deze week kennisgemaakt met enkele werknemers van Hammertime bij het afhalen van mijn aankopen. Met de nodige humor en zorg konden zij de massa goed behelpen. Bruno denkt zelfs mee over transportuitdagingen en regelt het, met Lenny en zijn andere collega, met veel plezier. Een moeilijke taak werd zo een fluitje van een cent. Ook werd een administratieve vraag achteraf vakkundig verwerkt. Een zeer tevreden klant. Dankjewel!
Door het faillissement van keymusic was mijn gitaar in de veiling geraakt. Na wat heen en weer communicatie is deze toch terug bij mij geraakt! Mooie service!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid