facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HAMARil

HAMARil

Info

Welkom bij het Hagelands Alternatief Muziek Aterlier! Muzieklessen voor iedereen!

Geschiedenis

FILOSOFIE
HamaRil / HamaTrem is meer dan een muziekschool; het is een broeinest van muzikanten en sympathisanten. Alle docenten kennen, voelen en delen de HamaRil- en HamaTremfilosofie, ze kennen de hedendaagse muziekcultuur (maken er zelf deel van uit) en hebben tegelijkertijd respect en grote kennis van de pop- en rockgeschiedenis en haar tradities. Onze docenten zijn muzikanten die hun ervaring en kennis met veel plezier doorgeven aan hun leerlingen.

LESSEN
HamaRil / HamaTrem is een alternatief muziekatelier dat enthousiaste muziekliefhebbers een professioneel draagvlak biedt in de vorm van een hedendaagse muziekeducatie. In het aanbod: muzieklessen pop, folk, metal, blues, schlager, klassiek, punk, jazz, rock, reggae, latino, swing, funk, rock-’n-roll, bebop, classics, enz. Niet te vergeten: de lessen zijn praktijkgericht en je gekozen instrument wordt meteen gebruikt!

IEDEREEN KAN LES VOLGEN BIJ HAMARIL & HAMATREM
Kinderen zijn welkom vanaf 6 jaar. Ook volwassenen heten wij welkom.
Gevorderden en vergevorderden kunnen eveneens bij ons terecht en kunnen zich vervolmaken en - indien gewenst - voorbereid worden op verdere muzikale studies.
Voor de allerkleinsten en jonge kinderen tot 12 jaar die wel zin hebben in muziek,
maar nog geen instrument hebben kunnen kiezen, is er het ‘Kinderatelier’.

Iedereen kan bij ons terecht! Er is bovendien geen prestatiedrang want we geven geen examens. Er is geen voorkennis van notenleer vereist! Het lezen en opschrijven van muziek wordt gaandeweg en spelenderwijs aangeleerd.
Leerlingen worden ingedeeld volgens niveau. Heb je al ervaring met muziek maken, dan kun je instappen in een gevorderde groep of voor individuele lessen kiezen.
Voor meer info: [email protected]



We organiseren ook: concerten, workshops, uitstappen, zomerkampen, vrij podia en jamsessions.

Adres: Kortakker 1, 3202 Rillaar, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0477 36 33 83
Stad: Rillaar
Route: Kortakker 1
Postcode: 3202



op zoek naar gerelateerd: Classy SCHOOL HAMARil, Muziek zonder notenleer, Muziekschool Edegem, Muziekschool Ranst, Gitaarles Diest, Pianolessen volwassenen Limburg, Online muziekles, Muziekschool gitaar
Recensies
Zeer leuke en goede muziekschool met een toffe sfeer!!!
Geweldige leraars
Goede muziekschool
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid