facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hamachi Lommel

Adres: Michiel Jansplein 42 , Lommel 3920, BE
Telefoonnummer: 011 72 02 19
Stad: Lommel
Route: Michiel Jansplein 42
Postcode: 3920


Openingstijden

Maandag: 17:00-22:00
Woensdag: 17:00-22:00
Donderdag: 17:00-22:00
Vrijdag: 17:00-22:30
Zaterdag: 17:00-22:30
Zondag: 17:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: hamachi lommel prijs, kankei lommel, sushi neerpelt, all in wok lommel prijzen, hamachi sushi, hamachi lommel tripadvisor, hamachi lommel afhaal, sushi valkenswaard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
kankei kankei 584 meter
Recensies
Erg matige ervaring hier gehad vanavond dit ook ter plaatse aangegeven. Ik ben met mijn partner hier gaan eten en we waren niet heel tevreden. Het menu is best klein. Ik raad niet aan op zondag te komen. Halverwege de avond verdwenen er items van het menu. Toen ik dit na vroeg kreeg ik te horen dat ze van woensdag tot zondag open zijn en ze op woensdag alle ingrediënten binnen krijgen. Op zondag raken dingen dus op en kan je het niet meer bestellen. De wachttijden van de bestellingen waren oke. Ik denk 15-20 minuten voor alles. De warme gerechten kwamen een stuk sneller dan de sushi. De kwaliteit van de sushi is matig. Ik heb in andere restaurants betere ervaringen gehad. In onze laatste ronde van het hoofdgerecht moesten wij 40 minuten wachten. Toen we navraag deden, kregen we te horen dat de sushi rijst op was. We hebben aangegeven welke items we nog miste. De sushi die we hierop volgend kregen was warm. De sushirijst was nog niet goed afgekoeld. Ook hebben we bepaalde dingen gewoon niet gehad. De biefstuk items waren nog erg rauw in mijn mening. Ook waren de mannen toiletten zo vies dat mijn partner bij de vrouwen naar het toilet is gegaan. Ik heb dit alles aangegeven bij het afrekenen. Ik kreeg een excuses. Verder geen compensatie voor mijn ervaring. Voor meer dan €80 was dit het helaas niet waard voor mij. Parkeren: Voldoende parkeergelegenheid
Hamachi is een mooie zaak, al moet je voor de gezelligheid best in het voorste deel van het pand zitten. Achteraan is het vrij leeg, kaal en mist het aan sfeer. De service liep niet steeds zoals gehoopt. Drank werd pas geserveerd na onze eerste ronde gerechtjes. De bediening liep wat stuntelig en ik kreeg jammer genoeg ook nog een drankje over me heen. Ondanks de sorry, werd er niet gevraagd of er ook iets op ons gemorst werd. Een doekje was wel op zijn plaats. Nieuwe servetten kregen we ook niet, waardoor we uiteindelijk in een grote plakboel zaten. De koude gerechten waren lekker, van een fijne kwaliteit. De warme gerechten lieten te wensen over. Het was niet warm en ook te lang gegaard harde kip en taaie zalm als gevolg. In vergelijking met andere Sushi restaurants vond ik de variëteit aan gerechten eerder gering, maar het merendeel heeft gesmaakt.
Eten is op orde en gevarieerd, er is voor ieder wat wils. Uitserveren gaat ook vrij snel, binnen 5 tot 15 minuten heb je de bestelling op tafel staan. Een keer waren ze de drankjes vergeten but mistakes can happen. Dames en uitbater zeer vriendelijk. Sfeer is zo zo. Het hoogteverschil is leuk en gelukkig zit je niet op het bord van de naastgelegen tafel, wat bij andere restaurants nogal het geval is. Maar voor een 4 of 5 sterren aan sfeer is er meer nodig. Ik kom hier nu voor de +- 14e keer komende vrijdag wederom!, altijd tevreden naar huis gegaan. Je gunt het personeel een fooi voor de service en het lekkere eten, maar je merkt dat dit soort dingen bij inflatie het eerste eraan gaat.
Veel verschillende soortgelijke restaurants geweest, maar de kwaliteit en smaak van eten bij Hamachi is erg.goed! De menukaart is, als je meerdere restaurants gewend bent, iets beperkter qua keuze. Zo mis ik persoonlijk een Spicy Tuna Mousse sushi of een Tonkatsu gepaneerd varkensvlees. Maar de gerechten die ze wel hebben, zijn erg smakelijk, goed bereid en hebben bijvoorbeeld een lekkere saus die erbij geserveerd wordt. Dat gebeurt ook lang niet altijd in andere restaurants. Bediening erg vriendelijk en alert op lege borden en glazen. Ook in voor een praatje en een grap tussendoor. Daar hou ik persoonlijk wel van. Een hele prima ervaring dus en ik zou er zo weer heen gaan. Zou jij ook moeten doen!
Heel mooi restaurant, vriendelijk personeel en heerlijk eten!Eten: 5/5
Hier vanavond gegeten. Super fijn restaurant. Alles werd lekker bevonden maar de curry’s waren voor mij de beste ooit! De prijs was netjes en het eten kwam vlot aan tafel. Van ons een dikke 10!
Heel lekker gegeten. Leuk concept waarbij je met je smartphone kan bestellen. En de verschillende porties komen als ze klaar zijn. Wat bij ons heel snel was Ook ontzettend tof: je kan andere gerechtjes bestellen naast Sushi zodat je kinderen toch ook mee kunnen. Frietjes, kip nuggets, noedels, kipsaté,... We komen zeker nog eens terug, de enige reden dat ik geen 5 sterren geef:Ik had een gezellig restaurantje verwacht, en ik kon niet voorbij oude squashbaan kijken. Die toch knap was ingericht
Een Japans all-you-can-eat restaurant en ik heb gemengde gevoelens over mijn ervaring daar. Over het algemeen was het een gemiddelde culinaire reis, met enkele hoogte- en dieptepunten. Laten we beginnen met het eten. Helaas was ik niet erg onder de indruk van de smaken die werden gepresenteerd. Het leek alsof de gerechten allemaal een beetje eentonig waren, zonder veel variatie in smaak. Hoewel ik begrijp dat het all-you-can-eat concept gericht is op kwantiteit, had ik gehoopt op meer verrassende en verfijnde smaken. Desalniettemin waren er enkele gerechten die eruit sprongen en waarvan ik echt genoten heb. De sushi was vers en lekker, en de tempura was knapperig en goed bereid. Helaas wisten niet alle gerechten aan mijn verwachtingen te voldoen. Gelukkig compenseerde de bediening voor het gebrek aan culinaire hoogstandjes. Het personeel was vriendelijk, attent en snel. Ze waren altijd bereid om te helpen en zorgden ervoor dat we ons welkom voelden. Ze waren ook efficiënt in het opnemen van bestellingen en brachten de gerechten snel naar onze tafel. Dit zorgde ervoor dat we ons comfortabel voelden en dat onze eetervaring soepel verliep. Wat betreft de locatie zelf, die had zeker iets speciaals. De sfeer was aangenaam en er hing een leuke vibe in het restaurant. De inrichting was stijlvol en modern, wat bijdroeg aan de algehele ambiance. Het restaurant was ook goed verlicht, waardoor het een gastvrije en gezellige uitstraling had. Ik moet zeggen dat ik me hier op mijn gemak voelde en graag wat langer wilde blijven hangen. Al met al had ik een wisselende ervaring in dit Japanse all-you-can-eat restaurant. Het eten was niet super lekker en miste variatie in smaak, maar de goede en snelle bediening maakte veel goed. De unieke en aangename sfeer van de locatie droeg ook bij aan de algehele ervaring. Hoewel ik misschien niet snel terug zou gaan voor het eten, zou ik het zeker overwegen voor een gezellige avond uit met vrienden.
Zeer weinig keuze. Vettig smaak in eten alsof een groot deel na verwarmd is in de microgolf. Verschillende gerechten hebben geen gepaste smaakprofiel. Geen aanrader. Er zijn in de regio betere restaurants waar je niet “all you can eat” voor minder geld beter zult eten. Personeel reageert verrast over de klachten over het eten terwijl onze tafel niet de enige klagende is. Het is een lolletje geworden om naar andere tafels te kijken om te zien wat voor gezichtsuitdrukkingen anderen tonen bij het eten.
Geen haute cuisine of smaken die je van sokken blazen, wel lekker en leuke porties maar vooral een leuk concept. Je kan met de app à la minute bij bestellen en de drankjes volgen echt razendsnel volgens all-in formule. Heel mooie en verassend grote zaak met erg vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid