facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hal / Halle

Hal / Halle
Adres: 1500 Halle, België
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Halle
Postcode: 1500


Recensies
Ik neem de trein daar regelmatig maar moet toch gezegd worden dat ELKE keer zowel de lift als de roltrap van Spoor 5 in pan staan. Keer op keer gemeld en altijd een flauw excuus. Elke keer antwoord dat er aan gewerkt wordt. Dit is al JAREN zo !!!!! ik beklaag de ouderen en de mindervaliden. Daar er niet altijd assistentie aanwezig is in dit station! Prijzen duurder maar onregelmatige en regelmatige vertragingen en uitval, stakingen en dan ook nog eens inadequaat materiaal voor diegenen die het nodig hebben. Plaatsen in overdekte wachtzaal ok MAAR voor oudere mensen zijn deze banken echt te laag. Heb hulp moeten vragen toen mijn moeder daar op haar bus wachtte en ze niet zelf recht kon daar ik zelf wat minder goed te been ben een probleem dus.
Grote zwarte zak op wielen verloren: waarde 800€. Geen enkele hulp om het terug te vinden. Bedroevende service dus
Toiletten die niet toegankelijk zijn, zelfs wanneer je het vraagt aan de loketbediende... Service is gewoon niet meer een prioriteit voor de NMBS
Een prima station, maar er mag meer overdekte wachtruimte op de perrons en zitplaatsen komen. Ook zijn de liften helaas vrij klein en werken de roltrappen regelmatig niet.
Midel groot station waar alles aanwezig is.nPanos, bankautomaat, loketten en overdekt wachtruimte.nDe persons zijn bereikbaar via trap, rol trap naar boven en lift.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid