facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hairpoint

Hairpoint

Info

Kapsalon in Belsele

Geschiedenis

Trendy kapsalon gelegen in Belsele ( Sint Niklaas)

Adres:
Telefoonnummer: 03 256 26 23
Stad: Belsele



op zoek naar gerelateerd: Kapper Belseledorp, Vegan kapper, Kapper zonder afspraak, Hair Point, Kapper Waasmunster, Herenkapper Sint-Niklaas, Kapsalon Fashion, Kapper Waasland Shopping
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
K'Hair K'Hair 2 km Gingen mij terugbellen ...gewoon een kwestie van beleefdheid
Recensies
Vriendelijke service maar dure prijzen. Puntjes knippen en met de hand los drogen komt op een prijs neer van 69 euro.
Trendy kapsalon, met een top kapster, Nathalie. Nooit lange wachttijden doordat je makkelijk online kan boeken. Prima kwaliteit en professionele service met een gratis drankje. Steeds super tevreden over mijn kleuring en snit. Een echte aanrader.
Moet zeggen , deze zaak is zeker zijn 5 sterren waard hoor! Had nachtdienst en toch kon ik in midden van de nacht online op hun website een afspraak maken! Tot men grote verbazing kon het de volgende dag al! Is een prachtige zaak en je hebt er genoeg parkeer ruimte met een fantastische kapster die fantastisch men haar heeft geknipt en me nog eens goed advies heeft gegeven! En de prijs is ongelofelijk goedkoop in verhouding tot de kwaliteit dat je krijgt! Topzaak met topkapster!!! Zeker een aanrader!!!
Vanaf dag 1 ben ik ongelooflijk tevreden met het resultaat. Ik kreeg de gevraagde blonde lokken geen gele en mijn brushing zit steeds piccobello! Nathalie is heel aangenaam en vriendelijk. Je maakt een afspraak en krijgt op dat moment haar volledige aandacht. Ik voel met hier echt op mijn gemak :D. Top Nathalie ;0.
Al 1 jaar vaste klant hier en telkens opnieuw weer blij met men haar! Altijd goed advies en goede kleurkeuze voor kleuringen, leuke locatie, zeer klantvriendelijk en tijd om eens even te ontspannen met een leuke babbel. Ik verander niet meer van kapper! Bedankt Nathalie!
Deze morgen haartjes laten knippen bij hairpoint , zoals steeds héél tevreden over het resultaat !! Nathalie is al jaren mijn vaste kapster , vroeger als kapster aan huis en nu reeds 4 jaar in haar salon ! TOP SERVICE !!!
Jammer maar de haarkleur die ik gekozen had was helemaal anders op het haar. Paars gevraagd en rood bruin gekregen. Achteraan zelfs heel veel verschil. Wanneer je de dame erop attent maakt krijg je de uitleg was het een paar keer... zogezegd zo gedaan maar geen verschil. Haar terug gecontacteerd en foto’s gestuurd maar is niet voor rede vatbaar. Ziet het zelf niet in ipv een oplossing te zoeken waar we beide mee akkoord Zijn maar nee... ik mag eens op een middag langsgaan om te herdoen wanneer ze goed weet dat ik werk moet ik me maar verlof nemen... omdat zij niet goed gekleurd had... als je klant wil houden doe dan een beetje moeite he... mij zien ze daar nie meer...
Info van een collega: ze was helemaal niet tevreden over de behandeling. Ze heeft lang en dik haar. Meestal neemt dit 45min in beslag om te behandelen. Op 20min was ze binnen en buiten. Het wassen was helemaal niet grondig. Het knippen was niet zoals gevraagd. Na het tonen van een foto, deed ze helemaal niet zoals gevraagd. Op vraag van haar wou ze haar haar zelfs niet korter knippen. Het uitspoelen en brushen deed ze snel snel zonder grondig te zijn. Thuis heeft m’n collega alles opnieuw moeten doen om het haar wat fatsoenlijk te krijgen. Misschien had de dame van het salon een slechte dag of wou ze na 19u niet veel moeite meer doen om iets af te werken. Op facebook werd het commentaar ook verwijderd, daarom komt dit hier ook te staan.
Een hele toffe en goede kapster die gaat voor kwaliteit en legt haar klanten graag in de watten . Voel me altijd direct op mijn gemak in het kapsalon en ben zeer tevreden met mijn nieuwe snit elke keer weer , een echte aanrader !!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Hairpoint met het openbaar vervoer


Belsele Arkestraat 200 meter
21
22
23
Belsele Arkestraat 200 meter
270
Belsele Arkestraat 200 meter
21
22
Belsele Arkestraat 200 meter
270
Belsele Bookmolenstraat 350 meter
21
22
23

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid