facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hairfashion Eileen Hairextensions

Info

Plaatsen van hairextensions:
Wax extensions
Ring on extensions
Weft extensions
Cursus haarextensions

Adres: Olmenweg 239, 3971 Heppen, Limburg, Belgium
Stad: Heppen
Route: Olmenweg 239
Postcode: 3971



op zoek naar gerelateerd: Kapsalon Leopoldsburg, BeautySplash, Kirsten Put
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Looks Good Looks Good 2 km In salon Looks Good kan je terecht voor allerlei behandelingen, de klantjes worden ve...
Recensies
Beste kapster van in de omstreken! Altijd deelt ze haar eerlijke mening en probeert ze je zo goed mogelijk te helpen om een keuze te maken! Prijs kwaliteit ook zeker top!!! Iedere keer ik bij Eileen buiten wandel ben ik dat tikkeltje gelukkiger als voorheen. Zeker een aanrader. Super vriendelijk en sociaal !!
Ik ben al jaren vaste klant! Iedere keer weer zijn mijn haren perfect geverfd, geknipt en verzorgd. Ook krijgt je er altijd een gezellige babbel en koffie bij. Ik ben meer dan tevreden en kijk altijd uit naar mijn kappers bezoekje. Een pro in haar vak!
Al heel veel kapsters gehad& eindelijk een top madam gevonden! Eileen doet haar werk met zoveel trots& plezier en dat merk je aan alles! Nooit ga ik ontevreden buiten Zeker voor extentions moet je bij Eileen zijn!
Echt een topkapster! Telkens ben ik tevreden van het resultaat! Ik verheug me aan de bezoekjes van het kapsalon. Eileen geeft een goed advies, ze is iedere keer goed gemutst, professioneel en vriendelijk.
Superkapster. Heel klantvriendelijk . Je gaat buiten met het kapsel dat je wil . Ook voor een kleuring steeds het perfecte resultaat. Kom met heel veel plezier vanuit antwerpen naar daar omdat ik weet dat als ik daar vertrek heel gelukkig ben met het resultaat.
1 woord voor deze kapster TOP!! Ze weet haar klanten telkens weer met een glimlach buiten te laten gaan! Zeer lieve sociale dameServices: Haarextensies
Super kapper, super sociaal. Weet je goed te helpen met al je haar problemen, en behandeld ze me dubbel zoveel liefde. Ik raadt ze iedereen aan!!
Super tevreden! Altijd heel klantvriendelijk. Eileen gaat samen met jou opzoek naar wat voor jou het beste past.Services: Haarstyling
Top kapster !! Haalt al de twijfels weg, ze luisterd naar wat j wil ! En vervolgens maakt ze er een TOP resultaat van !!!Services: Krullend haar
Super kapster neemt de tijd en bangelijk resultaat en vooral heel betaalbaar !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid