facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hairdis

Hairdis
"Hairdis est une société belge créée en 2010.Tout d'abord réservée aux professionnels du monde de la coiffure et de l'esthétique, Hairdis s'adresse aujourd'hui également à tous les particuliers désirant prendre soin d'eux avec des produits de qualité."
Adres: Chaussée de Bruxelles 86A , Waterloo 1410, BE
Telefoonnummer: 02 354 04 27
Stad: Waterloo
Route: Chaussée de Bruxelles 86A
Postcode: 1410


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:30
Dinsdag: 09:00-18:30
Woensdag: 09:00-18:30
Donderdag: 09:00-18:30
Vrijdag: 09:00-18:30
Zaterdag: 10:00-18:30


op zoek naar gerelateerd: hairdis winkels, hairdis contact, hairdis online, hairdis nederlands, hairdis gent, hairdis brussel, hairdis wijnegem, hairdis langemunt
Recensies
Dankjewel! Uitstekend advies, glimlachend, warm, wetend hoe ze me moeten adviseren zonder iets op te leggen. De verkoopster nam de tijd om me alle belangrijke informatie te noteren, het mengsel dat gedaan moest worden om een ​​perfecte kleuring te hebben. Ik ben blij met het resultaat. Ik heb de indruk de kapper te verlaten, voor een prijs die elke concurrentie verslaat. Dus bedankt.
Zeer gastvrij personeel, altijd goed advies :
Uitstekend onthaal en het personeel is zeer goed advies en uiterst vriendelijk, het is op ik zal met plezier terugkeren
Er zijn hele goede producten, maar ook gekwalificeerd personeel, die weten welk product goed is voor je haar, en zelfs als je van kleur wilt veranderen, zullen ze je heel precies vertellen wat goed voor je is.
Geweldige winkel. Ze zijn net van plaats gewisseld, ze staan ​​voor de oude Hairdis. Ik vind alles wat ik nodig heb voor nagels en haar.
Personeel zeer attent en behulpzaam. Ze nam de tijd om me alles uit te leggen. Ik beveel het etablissement ten zeerste aan!
Winkel met keuze en de verkoopsters luisteren met een zeer goed onthaal!!! Ik raad aan !
De beste prijzen op internet, een ordervoorbereiding en bezorgservice bovenaan. En zelfs ondanks de opsluiting niets te verwijten.
Ruime keuze, kwaliteitsproducten en uitstekend advies.
Al heel wat jaren mijn leverancier, altijd top en aan de scherpste prijzen!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid