facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hair fair jessica

Hair fair jessica

Info

Kapsalon voor haar ,hem en kinderen .

Geschiedenis

Welkom bij Hair Fair Jessica. Uw kapsalon gelegen in het centrum van Drongen. U kan hier terecht als dame, heer of kind. Wilt u genieten in een ongedwongen sfeer van uw kapbeurt, maak dan gerust je afspraak. Neem gerust een kijkje op mijn website voor meer informatie www.hairfairjessica.be.

Adres: mariakerksesteenweg, 5, 9031 Drongen
Telefoonnummer: 092771359
Stad: Drongen
Route: mariakerksesteenweg, 5
Postcode: 9031


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Gelnagels Drongen, Kapster Dok Noord
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mooi Drongen Mooi Drongen 434 meter Sabine is een schoonheidsspecialiste hoe ze horen te zijn. Professioneel, hygiënisch,...
Hairlounge Marlies Hairlounge Marlies 3 km Marlies en Collega Super bedankt voor de fijne ontvangst en de goede zorgen. AnnServi...
Galleriez Galleriez 3 km
Hairstyling Naomi Hairstyling Naomi 4 km Top adresje! Je voelt je er helemaal op je gemak. Goed advies en prima uitvoering!
Recensies
Zeer vriendelijk en professioneel. Start mooi op tijd. Neemt ook de tijd voor haar klanten. Bij sommige kapperszaken kan je voor een kleuring & snit 3-4 uur kwijt zijn doordat men teveel klanten aanvaardt. Hier is dit niet het geval ! Kleuren en snit waren op 1,5u klaar! Een aanrader !Service: Haarkleuring
Mijn haar is mooi gekleurd, zoals ik het wou. Alles verliep vlot. Meestal moet je uren met zilverpapier op je hoofd zitten wachten, hier niet en het resultaat is top! Zeer mooie prijs en zeer vriendelijke dame.
Beste Sara , jammer te lezen dat uw wensen niet voldaan geweest zijn , en ik vroeg mij af wat er mis gegaan is en ik ben de camera beelden gaan opvragen zodat ik kon zie wat er mis ging , ik zag dat Kelly je haren waste en verzorgde , en dat ze jou een volledige snit gegeven heeft , ook al zijn dat voor u juist maar de puntjes , ik zie ook dat Kelly niet veel zei maar dat is de natuur van een mens , Kelly is sereen en stil maar haar werk is altijd goed. wat onze prijzen betreft 35€ voor just u cut , wassen los drogen en verzorgen is de normale prijs , nochtans staan de prijzen duidelijk op onze etage en op onze web-site , als je een kleedje koopt kijk je toch ook eerst naar de prijs vooraleer je een winkel binnen gaat . en dat we geen bancontact hebben is waar daar zijn we met bezig , maar geld blijft nog altijd een betaal middel . ik denk dat dit gewoon uw frustratie was omdat u volgens u teveel betaald had, wat jammer is , maar de volgende keer als je een kapper binnenstap kijk eerst eens goed naar de prijslijst want dit zijn ongeveer de prijzen , succes . Zaakvoerder Marina Laforce .
Vorige zomer haar laten brushen. Kapster was afspraak duidelijk vergeten en liet een oudere vrouw hoogstwaarschijnlijk haar moeder dit dan maar doen. Mijn haar was zo plat als iets en de brushing duurde maar liefst drie kwartier !, de vrouw zuchtte en pufte de hele tijd en kon duidelijk niet met de spelden en dergelijke overweg. Toch een kleine veertig euro hiervoor vragen was absoluut onbeschoft. Hier kom ik nooit meer terug.
Heel vriendelijke ontvangst en haar van mijn meisje die heel braaf was goed geknipt of moet Ik zeggen getondeusd. Ja hoor voor meisjes lukt dat ook! Kindvriendelijk! Jessica heeft zelf 2 kids en dat merk je. Mooie gentse tongval.. Voor mijzelf ook nog steeds tevreden, deed wat ik wenste en het zag er goed uit.
Aangenaam kapsalon, altijd stipt volgens afspraak zonder lange wachttijden, correcte prijs, goed gekapt.
Mijn lang haar werd in een mum van tijd geknipt met een tondeuze. Het was niet recht. Veel geld voor weinig en slecht werk.
Zeer duur. Haar kind zelfs niet gewassen voor het knippen.
aangename sfeer en super content van de haartjes...
Zeer sympathieke coifeuse en niet duur
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Hair fair jessica met het openbaar vervoer


Drongen Drongenplein 160 meter
14
15
16
17
18
N17
Drongen Drongenplein 160 meter
930
Drongen Drongenplein 170 meter
Drongen Rotonde 180 meter
14
15
16
17
18
Drongen Rotonde 180 meter
930

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid