facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Haarden De Vos

Haarden De Vos

Info

Ons familiebedrijf is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in haardwanden.

Geschiedenis


Alle natuursteen en maatkasten worden vervaardigd in eigen atelier, waardoor maatwerk voor ons een standaard is.

U kunt bij ons terecht voor uw project van A tot Z. We leveren totaaloplossingen voor uw interieur met meubilair op maat.
Vanuit onze ervaring geven we u graag advies, rekening houdend met uw wensen en budget.
Zo komt een fijne samenwerking tot stand voor uw renovatie- of nieuwbouwproject.
Uw offerte wordt tot in de puntjes uitgewerkt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Voor warmte en gezelligheid hebben wij steeds de geschikte haard.
Wij zijn officieel verdeler van onder andere I-fire, Heta, Bellfires, Barbas, Faber, Flam, Wellstraler en Austroflamm.
Ook de haarden van M-design, Kal-fire en Stuv zijn bij ons verkrijgbaar.
Ook voor inbouwpellethaarden van MCZ en bio-ethanolhaarden van Bio-O en Bioblaze kunt u bij ons terecht.

SHOWROOM
In onze vernieuwde showroom vindt u haardwanden in verschillende stijlen. Van klassiek tot modern. Ook vindt u een ruim aanbod aan inbouwhaarden volgens de nieuwste trends.

Kom zeker een kijkje nemen. Wij helpen u graag verder.
Tot binnenkort!
Tom en Jelle De Vos

Adres: Bruggestraat 136, 8770 Ingelmunster
Telefoonnummer: 051 30 03 74
Stad: Ingelmunster
Route: Bruggestraat 136
Postcode: 8770



op zoek naar gerelateerd: Haarden Rommelaere, Haarden Waregem, Verbeke Haarden, Devos Ingelmunster, Haarden Limburg belgie, Bio-ethanol haarden, Haarden Vichte, Bio-ethanol vrijstaande haard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alva Paints Alva Paints 443 meter Alva Paints is een jong & dynamisch schildersbedrijf dat garant staat voor degelijkhe...
Emex Interior Emex Interior 4 km Haarden en kachels Parket en laminaat Trappen en gevelbekleding Maatwerk Natuursteen ...
Recensies
Over Haarden De Vos hebben wij niets dan lof: - Vriendelijke ontvangst en zeer deskundige uitleg - Perfect naleven van de afspraken - Flexibel: door een algemene renovatie van onze woning was een precieze timing voor ons niet eenvoudig. Wij werden zelf regelmatig gecontacteerd voor een stand van zaken. Eens de plaatsing uiteindelijk voor ons mogelijk was, stond men bij Haarden De Vos snel klaar om te komen opmeten en gebeurde de plaatsing nadien zeer vlot. - Zeer net en nauwkeurig werk. Men let er op om het zo proper mogelijk te houden tijdens de werken. - En last but not least: men levert een prachtig eindresultaat af!
Toen we een elektrische haard wilden kopen, zéér goed ontvangen geweest ! Een goede en duidelijke uitleg gekregen. Ook de bestelling verliep vlot. Tot zover alleen maar positief. Maar nu we 5 jaar later een probleem hebben, vragen we al 5 maanden om langs te komen. Maar het is te druk waar we alle begrip voor hebben maar geef toe 5 maanden wachten ... en ze kunnen niet zeggen wanneer het eens zal passen. Dus super service voor verkoop maar spijtig genoeg niet na verkoop.
Wij kunnen hier alleen maar positief zijn over haarden De Vos Van begin goed begeleid geweest tot eindresultaat. Raad deze zeker aan bedankt voor jullie topwerk.
Zeer tevreden met het resultaat van de haarden. Correcte service en behulpzaam bij opstart. Zeker een aanrader!
Wat een goede service heb je bij haarden Devos. Heel tevreden
Heel goede service en mooie afwerking. Een aanrader!
Een uitstekende partner om mee in zee te gaan. De totalitaire projectwerking was top. Degelijke communicatie en afspraken, gepaard gaande met nauwkeurige en propere oplevering en een zeer knap eindresultaat!
Een 6-tal weken geleden speciaal van Nevele naar Ingelmunster gereden om een offerte te vragen voor een wandmeubel met bio ethanol haard. Goed ontvangen geweest, degelijke uitleg gehad. Gegevens achtergelaten, men ging mij de offerte doormailen. Na 3 weken wachten, wat toch redelijk lang is voor een offerte, zelf teruggebeld. Men had nog geen offerte ontvangen van diegene die het wandmeubel op maat moet maken. Maar men ging snel eens bellen en iets laten weten. 3 weken later, dus inmiddels 6 weken, nog niets ontvangen, laat staan iets gehoord! Onaanvaardbaar. Men kan tenminste de correctheid hebben iets te laten weten. Rit naar Ingelmunster en uur ter plaatse voor niks dus. Echt zwaar ontgoocheld! 1 ster is. Voor de goede ontvangst dito uitleg, maar daar ben ik vet mee achteraf...
Zeer tevreden over het geleverde werk. Goede kwaliteit, hele mooie afwerking. Vriendelijk en correcte communicatie. We genieten van onze haard.
Bij Haarden De Vos vonden we een elektrische sfeerhaard die aan onze eisen voldeed. Een oude houtcassette werd uit de schouw verwijderd en de nodige aanpassingen - voor de inbreng van de nieuwe sfeerhaard. - werden perfect en mooi uitgevoerd. Goed advies en zeer tevreden over het geleverde werk!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Haarden De Vos met het openbaar vervoer


Ingelmunster Sint-Joris 310 meter
52
60
Ingelmunster Sint-Joris 320 meter
52
Ingelmunster Sint-Joris 320 meter
68
Ingelmunster Meulebekestraat Nr 56 410 meter
52
Ingelmunster Meulebekestraat Nr 56 410 meter
68

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid