facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Haar Zen

Haar Zen

Info

Haar Zen is een rustgevend kapsalon met een persoonlijke aanpak exclusief voor dames. Gericht op een natuurlijke haarverzorging met een knipoog naar de natuur. De luxe van een ontspannende haarverzorging met een gereserveerde tijd voor u alleen.

Geschiedenis


HAARVERZORGING IN ALLE RUST.
WELKOM BIJ HAAR ZEN.

Ik ben Lieze, met 10 jaar werkervaring waarvan 6 jaar rondrijdend als 'The pink hairmobil' is het tijd voor een nieuwe uitdaging! Als zelfstandige, echtgenote, én mama van 2 prachtige jongens weet ik hoe druk het leven ons voorbijgaat! We stellen onszelf te hoge eisen, waardoor spanningen en stress op termijn ernstige stoornissen kunnen veroorzaken. Daarom creëer ik voor u HAAR ZEN, een kapsalon met een wellness concept, gespecialiseerd in haar-en hoofdhuidverzorging, waar iedereen welkom is en persoonlijke aandacht de hoogste prioriteit heeft !

Ik hoop U snel te mogen ontstressen!



"Haarzen is een duurzaam salon met een persoonlijke aanpak speciaal voor dames. De luxe van een ontspannen haarverzorging én een gereserveerde tijd voor U alleen! Specialisatie hoofdhuidverzorging & haarverbetering. 100% biologisch-dynamische planten & oliën."
Adres: Wolvendreef 15, 3210 Lubbeek
Telefoonnummer: 0495 99 48 67
Stad: Linden
Route: Wolvendreef 15
Postcode: 3210


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dieter's barber shop Dieter's barber shop 687 meter Vriedelijk en goede service.
Recensies
Nog nooit heb ik zo genoten van een behandeling. Bij de traditionele salons ben je snel binnen en buiten, maar bij Lieze draait alles om een totaalbeleving. Je bent er geen nummer, maar ze neemt echt de tijd om je perfect te adviseren en om jou een volledig verwenmoment te bezorgen. Als je bij Haar Zen bent langsgeweest, dan wil je niets anders meer. Naast de totaalbeleving zijn de producten waarmee ze werkt ook echt top. Hiervoor gebruikte ik producten uit de supermarkt, waardoor mijn hoofdhuid heel ongezond was. Na het 'afkicken', ziet mijn haar en hoofdhuid er echt zoveel gezonder uit. Enkel nog Oway en Haar Zen voor mij. Dankjewel Lieze!!
ik was en ben dat nog steeds super tevreden van de producten van o-way. Maar ik werd blijkbaar op IG geblokkeerd omdat ik een kritische opmerking maakte IVM de 10% prijsstijging. Dit was vriendelijk gezegd en opeens zie ik de pagina niet meer, terwijl ik deze graag volgde. Hier stel ik me toch vragen bij. Mij niet gelaten, er zijn genoeg andere kleine zelfstandige om te steunen.
Zelf heb ik al een hele tijd last van een geïrriteerde hoofdhuid en haaruitval. Niet zo leuk allemaal... Lieze is gespecialiseerd in hoofdhuisproblemen en haarverbetering. Ik stuurde haar een e-mail met daarin uitgelegd welke probleempjes ik had. Ze reageerde heel snel en super vriendelijk en gaf me ondanks corona lockdown 2.0 advies op maat. Ik bestelde 2 productjes bij haar en gebruik deze nu een week. Deze producten op natuurlijke basis voelen heerlijk aan voor mijn haar en hoofd. Mijn hoofdhuid is al veel minder geïrriteerd en mijn haaruitval begint ook al te minderen. Bedankt Lieze!
Super toffe kapster!! Levert prima werk, kan je terecht voor een zen moment, toffe babbel en meer.. een echte aanrader!!
Voor een super zen moment... ideaal.. Lieze geeft je de rustige verwenwasbeurt...en zal je in alle rust knippen kleuren en afwerken.. heerlijk
Super goeie en persoonlijke info, goed voor het haar en het milieu
Top Lieze
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid