facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor H2O Club

H2O Club
Adres: Rue Albert ler 52 Albertstraat 52 , Pecq 7740, BE
Telefoonnummer: 069 55 83 33
Stad: Pecq
Route: Rue Albert ler 52
Huisnummer: Albertstraat 52
Postcode: 7740


Openingstijden

Vrijdag: 22:00-08:00
Zaterdag: 22:00-08:00

Recensies
technoclub met de beste DJ's van het moment. Steeds goede sfeer! Mooi licht- en laserspectakel. Goede kwaliteit van geluid. 2 Rooms met verschillende stijlen. Rokersruimte midden in de sfeer! mis geen moment dus.. Gratis grote parking
Zeer goede nachtclub, met gastvrij personeel en management. Donder retro feest. Aan de andere kant is de club niet elk weekend open; de avonden worden aangekondigd op hun regelmatig bijgewerkte website.
H2O maakt deel uit van het erfgoed van de Belgische electroclubs, en als zodanig het beste in de electroscene. Gevarieerde feesten en dj's. Zeer goed personeel. Kleine flat, ik vind de muziek niet helder genoeg in het midden en hoog. Dat maakt het soms wat verwarrend.
Vestiging gesloten en die binnenkort moet worden vernietigd om plaats te maken voor een vastgoedproject. Wat een goede tijd, elke vrijdag aan het begin van deze eeuw.
Een voormalige must-see club die een verhuurhal is geworden, de h2 blijft niettemin een referentiepunt voor iedereen Leuk om daar klant te zijn geweest. Een plezier om daar gewerkt te hebben
Denk aan het verleden. Goedenavond new wave ... eindelijk als het in de grote kamer gebeurt, want de kleine kamer is echt.
Vroeger vond ik het niet leuk, maar nu vind ik het geluid beter voor degenen die de club ook bezoeken
Eventfly-feest. goede dj's een sfeer van de hel, een pittig decor voor een goede avond met vrienden
Ik verliet het noorden een paar jaar geleden, ik probeerde veel nachtclubs. . Ik ga niet zo vaak uit, dat kan ik niet vinden!
Geweldige discotheek. Zeer warm welkom en geweldige muziek. Aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid