facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hôtel Saint-Daniel

Hôtel Saint-Daniel
Low-key, modern hotel with contemporary rooms, suites & apartments, plus a relaxed bar & a sauna.
Adres: Rue Bataille 16, 7600 Péruwelz, België
Telefoonnummer: 069 21 28 67
Staat: Région Wallonne
District: Hainaut
Stad: Péruwelz
Route: Rue Bataille
Huisnummer: 16
Postcode: 7600


Openingstijden

maandag: 07:00–22:00
dinsdag: 07:00–22:00
woensdag: 07:00–22:00
donderdag: 07:00–22:00
vrijdag: 07:00–22:00
zaterdag: 07:00–22:00
zondag: 07:00–22:00

Recensies
Goed hotel, mooie grote kamer, ruime en schone douche.nEn zeer vriendelijk personeel.nEn zou zeker terug komen.
We overnachtten hier tijdens onze 3 daagse wandeling. We werden vriendelijk ontvangen en kregen meteen een upgrade naar de suite aangeboden omdat de jacuzzi in de wellness die we boekten nog niet op temperatuur was. Voor de wellness kregen we ook fikse korting.nHet ontbijt was basic, maar in orde. Bij aankomst in de ontbijtzaal werd gevraagd of we iets warm wilden speigelei, roerei, spek, pannenkoek of wafel maar kregen niet de kans om nadien nog extra bij te vragen.
Erg netjes. Mooie kamers, proper. Vriendelijke ontvangst en uitgebreid ontbijt. Niet goedkoop maar de prijs waard. Parkeren is geen probleem in de straat en er zijn voldoende restaurants in de buurt. De airco tikte en verduistering was niet 100% maar ik ben geen moeilijke slaper. Bed was redelijk hard maar comfortabel en erg breed.
Zeer aangenaam en net hotel. Heel vriendelijke zaakvoerder. Kamers zijn aantrekkelijk en netjes. Het is een vrij recent hotel. Afgesloten parking mogelijk voor de wagen. Ontbijt in de kamer tijdens Covid-19 periode was OK maar geen voldoende bestek, servetten meegegeven.... Toch een aanrader en ik zou weergaan!
Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid