facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hôtel-restaurant L'Amandier

Hôtel-restaurant L'Amandier

Info

Hôtel 3 étoiles de 35 chambres tout confort - Wellness- salles de séminaire de 10 à 350 pers. - Restaurant. Idéalement situé à Libramont, au cœur de la Province de Luxembourg en Ardenne belge.

Geschiedenis

L'Hôtel l’Amandier à Libramont est le camp de base idéal pour un séjour en Ardenne belge. La localisation de l'hôtel, au centre du Luxembourg belge, offre de rayonner dans les plus beaux endroits de l’Ardenne belge.

L'Hôtel l’Amandier dispose de 35 chambres tout confort. Le Centre de séminaire résidentiel ou non résidentiel accueille de 10 à 350 personnes dans des salles modulables. Le restaurant de l'Amandier est dédié aux réunions et séminaires et les repas de groupes.
Les clients de l'hôtel peuvent se restaurer à la Brasserie café Lousie, juste à côté.

Les plus :
- L’espace Wellness (jacuzzi, sauna infra-rouge, vélo elliptique, transat, douche et WC).
- Location gratuite de vélos
- Vaste parking gratuit
- Lunch-packet
- Wi-Fi haut débit dans tout l'établissement
- Petits déjeuners variés
- Service lingerie

A visiter dans un rayon de 10 à 45 min. en voiture : Saint-Hubert, Redu, Bouillon, La Roche-en-Ardenne, Bastogne, Durbuy, Florenville, Virton et Arlon.

De nombreux itinéraires proposent de découvrir à pied, à vélo, VTT et moto les vallées de la Lesse, de la Semois et l’Ourthe ainsi que les Forêts de Saint-Hubert, d’Anlier et de la Semois, les Parcs Naturels des Deux Ourthes, de la Haute-Sûre, de la Vallée d’Attert et de la Gaume.

A proximité :
- 800 m : centre commercial (magasins H&M, Paprika, JBC, Ponit Carré, Véritas, Brantano, Hema, Luxus, Biocap, C&A, etc.) et supermarchés (Delhaize, Lidl, Aldi, Colruyt, Intermarché), etc.
- A 1,3 km : le Musée des celtes
- À 1,5 km : le LEC (Libramont Exhibition center), ses évènements et la Foire agricole de Libramont (dernier week-end de juillet).
- A 2,5km : importantes industries comme l’Oréal, Solarec, etc.

Adres: Avenue de Bouillon 70, 6800 Libramont-Chevigny
Telefoonnummer: 061225373
Stad: Libramont
Route: Avenue de Bouillon 70
Postcode: 6800



op zoek naar gerelateerd: hotel l'amandier libramont, l'amandier genval, l'amandier hotel, l'amandier camping, hotel libramont
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vachement Frites Vachement Frites 2 km Lekkere frietjes en heerlijke stoverijsaus. Vriendelijke bediening en nette zaak. We ...
Recensies
Intussen al twee keer ik dit hotel verbleven. Alles is heel netjes, personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Vooral de locatie is goed. Je staat op een goede 35 min in Orval, Durbuy of Rochefort. Ideale uitvalsbasis voor uitstapjes dus. Er is voldoende parkeergelegenheid, er zijn zelfs twee laadpalen. Ook het ontbijt is heel uitgebreid en van goede kwaliteit. We waagden ons aan het zelf bakken van lekker lichte en krokante wafels.
Zo mooi, ruim en proper! Iedereen is supervriendelijk, het ontbijt uitmuntend. De ligging is niet zo mooi, maar wel praktisch. Café Louise is naast de deur. Daar kan je heerlijk eten, en ook daar is iedereen enorm vriendelijk. Een echte aanrader!Kamers: 5/5
Zeer goed,prachtig ontbijt,kamer prima.Maar....toen wij aan de balie wilden reserveren voor 4x2 kamers in de nabije toekomst was dit niet mogelijk!Alleen via mail!"we leven in 2022 was het antwoord" Dus:nooit meeralleen maar om de onvriendelijke juffrouwKamers: 4/5
Alles overtreffende mijn verwachtingen, kamer was mooi! Bed lag fantastisch, badkamer was prachtig de gehele kamer goed schoon. Gastvrijheid ook zeer goed, meneer legde alles heel goed uit. Vervolgens nu net het ontbijt op Ei word vers voor je gemaakt croissants vers zeer ruime keuze uit ontbijt,verse koffie. En ohja, 2 oplaadpunten voor EV! Zeer makkelijk! Kortom Perfect!! Prijs/kwaliteit overtrefde dit alles.
Een handig hotel met ontbijt met comfortabele kamers, vlakbij supermarkten. Naast het hotel heb je café Louise waar je goed kan eten. Het ligt helaas nabij een drukke steenweg die je twee kilometer moet volgen vanaf het station.Kamers: 4/5
Heel proper,uitgebreid ontbijt,heel vriendelijkKamers: 5/5
Heerlijk super ontbijt heel mooie verzorgde kamer eigenlijk niks op aan te merken. Misschien 1 minpuntje wij sliepen aan de voorzijde en hadden soms 's avonds een beetje last van lawaai van mensen op het terras van brasserie Louise. Maar over het algemeen super verblijf een aanrader en een centraal punt om naar bijzondere dorpjes naartoe te rijden.
Hotel met enkel ontbijt, maar dan ook een super ontbijt.Heel vriendelijke bediening en onthaal .Ideale ligging om ergens naar toe te rijden. Conclusie een echte aanrader.
We wilden graag de streek rond Libramont ontdekken met de fiets en voor de overnachting hadden we geboekt bij hotel l'Amandier. Het hotel heeft alles wat wij nodig hebben. Kraaknette kamers, een goed bed, lekkere douche, een uitstekend ontbijtbuffet, een veilige plaats om de fiets te stallen. Tel daar nog bij dat het personeel ontzettend vriendelijk is, er een heerlijk restaurant is op 100m table et comptoir en dat de streek fantastisch mooi is om te fietsen, ja, dan kan het niet meer stuk.
Tegen de avond toegekomen waarbij het ontvangst niet verwelkomend aanvoelde, wij hadden voor 3 nachten geboekt. Bij het betalen waren er maar 2 nachten geregistreerd maar betaalden we voor 3 nachten. Na overleg met de balie bediende werd dit opgelost ‘het zou geen probleem zijn’ , ze zouden het aanpassen in het systeem. Op dag 2 van ons verblijf komen we na een leuke dag uitgeput toe waarbij we vaststelden dat we niet meer in onze kamer konden en al onze spullen nog op de kamer stonden. We waren blijkbaar zonder weten van ons al uitgecheckt. Op de kamer zijn de handdoeken slechts 1x vervangen geweest en het toiletpapier is sinds dag 1 niet bijgevuld, zelf bij het aangeven van deze problemen werden deze niet aangepast. Vinden dit zelf zeer spijtig aangezien de mensen aan het ontbijt super vriendelijk zijn en het ontbijt super goed is!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid