facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hôtel Le Manoir

Hôtel Le Manoir
Elegant hotel in een 17e-eeuws pand met knusse kamers, een verfijnd restaurant en een stijlvolle bar.
Adres: Rue du Manoir 2, 6900 Marche-en-Famenne, België
Telefoonnummer: 084 43 37 53
Staat: Région Wallonne
District: Luxembourg
Stad: Marche-en-Famenne
Route: Rue du Manoir
Huisnummer: 2
Postcode: 6900


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Quartier latin hotel Restaurant Quartier latin hotel Restaurant 229 meter Mooi en heel net hotel wel wat luidruchtig als je kamer aan de voorkant ligt, tof ing...
Château d'Hassonville Château d'Hassonville 3 km Geweldig kasteel waarbij veel van het origineel behouden is. Lekkere haardvuren, veel...
Recensies
mooi hotel, fantastisch uitgebreid ontbijt, vriendelijke gastvrouw. Hou er rekening mee dat het een digitaal hotel is, je kamer open je met een digitale sleutel via mail. Er is ook geen lift voor wie moeilijk een trap op kan, maar voor ons was dit gelukkig geen probleem, iets trager naar boven gaat ook . Na 20u ´s avonds ook geen probleem om je wagen bij het hotel te parkeren, overdag kan deze parking natuurlijk wel eens vol staan, niet iets om je druk over te maken denk ik, gewoon genieten van je vakantie .
Kamer was erg mooi, zeker van genoten. Het ontbijt was rijk aan eten en de gastvrouw super aardig.nnHet enige puntje van kritiek is een stukje afwerking natte ruimte. Dat is de kamer meer dan waard. Het was niet storendnnIk zal het iedereen aanraden hier te boeken.
Schitterend hotel dat met veel finesse en smaak is ingericht en afgewerkt! Ook het ontbijt is op en top verzorgd. Een absolute aanrader.nnHet hotel ligt bovendien op twintig meter van de Ravel, wat het uiterst geschikt maakt als locatie voor fietsers.
echt een aanrader voor de prijs,ngeen gedoe met receptie wegens je moet inchecken met een code op je gsm, ontbijt was vers en huisbereidt niet grootschalig maar vast en zeker verdoende, we hebben met zen 2 genoten van deze korte reis. kamers zijn proper en perfect onderhouden en je zit midden in het rustige centrum met enkel de vogels en kerk als geluid. het was fantastisch!
Mooi authentiek pand, dat met veel respect voor het historische kader werd gerenoveerd. Zeer ruime kamers, met goede bedden en voorzien van alle comfort. Uitgebreid ontbijtbuffet en charmante uitbaters.nEen aanrader voor wie een overnachting zoekt in het mooie Marche-en-Famenne.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid