facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hét Frituur Vremde

Hét Frituur Vremde
Adres: Dorpsplaats 14, 2531 Vremde, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03 334 87 52
Stad: Vremde
Route: Dorpsplaats 14
Postcode: 2531


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 13:30
Vrijdag: 11:30 - 13:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pastoor Van Vremd Pastoor Van Vremd 52 meter Heel lekker gegeten. Alle gerechten waren prima verzorgd. Porties waren wel niet supe...
Recensies
Altijd super lekkere frietjes en vriendelijk bediening
De of Hét perfecte plek voor een uitstekend frietje! Een persoonlijke aanrader: een mini met stoofvleessaus en mayonnaise en een curryworst. Een belangrijk detail wel, de porties zijn zeer groot, een klein frietje kan gemakkelijk met 2 worden gedeeld.
Deze zondag was het kermis op het dorpsplein van Vremde. Mijn dochter van 12 ging met vriendinnen enkele colaatjes kopen. Omdat ze zagen dat in het frituur cola maar 2€ was ipv 2,5€ op de kermis, besloten ze een cola te kopen in het frituur. Ze moesten spaarzaam zijn met hun zakgeld om zoveel mogelijk over te houden voor de kermis. Plots bij het afrekenen vraagt het frituur 2,5€ voor de cola! Niet alleen is dit onwettig, het is ook schandalig dat ze zo geprofiteerd hebben van de zakcentjes van de kinderen Dit is toch echt beneden alle peil, ik zet hier geen voet meer binnen.
Top service, zalige frietjes, snelle bediening en super vriendelijk !
Top frieten, top plek, top bediening! 10/10 gewoon, hier kom ik nog!!!
Suoer lekkere fritjes! Ze gebruiken plantaardig vet wat veel beter is en ik krijg nooit buikpijn door hun fritjes, met dierlijk vet heb ik dat wel. Ze hebben 2 vegan vleesjes en hopelijk binnenkort meer!
Hier een recensie van "unnen Ollander" eigenlijk Nederlands Limburger uit Maastricht. Ik was er tijdens het weekend van de wielerronde van Vremde. De frieten zijn zelf voorgebakken door middel van een voorbak-"robot". Dus exact de juiste tijd en temperatuur. Snelle bediening. En wat natuurlijk het belangrijkste is. Dit zijn de lekkerste frieten die ik ooit in mijn 50 jarig leven gegeten heb. Kortom super. En een familiebak voor 8 euro waar je met 4 volwassenen genoeg aan hebt. Dat vind je niet in Nederland. Prijs/kwaliteit zeer hoog.
Kan druk zijn maar gewoonlijk wel vlotte service. Ruime keuze, lekkere frieten en proper. Wat wil een mens nog meer. Oh ja makkelijk parkeren aan de overkant
Weet je nog, die lekkere frietjes van bij Marc Mark? en Hilde in Borsbeek? Wel, die ga je hier terugvinden bij de dochter. Ruim aanbod, eerlijke prijzen, niet te lang wachten, een klein maar gezellig buitenterras voor in de zomer, ... Ook tijdens COVID-19 vlotjes georganiseerd. Lekker, lekker!
Heerlijke niet vette frietjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid