facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gynaecoloog M Volckaert

Adres: Gent
Telefoonnummer: +3292234703
Stad: Ghent



op zoek naar gerelateerd: Gynaecoloog Gent, Gynaecoloog Gent afspraak online, Gynaecoloog comfort Gent, Holistische gynaecoloog Gent, Volckaert bloemen, Doctoranytime Gent, Sint-Lucas Gynaecologie, Gynaecoloog menopauze Gent
Recensies
Heel goeie gynea, is eerlijk en rechtuit wat er gaande is met je, luisterd naar je,geeft je goeie raad, volgt je goed op, opereerde heel goed, jammer dat hij in pensioen is int kliniek. Maar zijn pensioen wel dik en wel verdient. Topdokter!!
Ik heb een afspraak gemaakt omdat ik problemen heb aan mijn baarmoeder en eierstokken. Ik ging naar mijn afspraak dus een kwartiertje op voorhand en ik ben in de wachtzaal, na enkele minuten liep de dokter naar buiten, ik hou er niet echt rekening mee ik ben bezig op mijn telefoon... Na een 45tal min ga ik even bij de secretaresse en vraag ik wanneer het aan mij zou zijn want ik heb namelijk andere afspraken. Tot mijn grote verbazing zegt ze de dokter is naar het ziekenhuis voor een bevalling, maar zet u maar neer het zal niet lang duren. Ik vroeg aan haar hoe zij dat kon weten hoe zoiets niet lang zou duren, ik zei tegen haar sorry ik ga hier niet een hele namiddag of tot de avond wachten, met alle respect maar dan moet je de agenda aanpassen en geen zieke mensen die al op voorhand een afspraak maken zonder enige uitleg in de steek laten! Ze vroeg me of ze met mij contact kon nemen om eventueel de avond zelf nog te komen, ik zei toen ja dat kan maar ik heb nooit een telefoontje gekregen, had ik ook niks gevraagd dan zou zij ook niks komen zeggen omtrent die bevalling! Ik heb mijn tijd ,energie en centen van de parking verloren voor niks!
Hele aangename gynaecoloog die heel veel uitleg geeft, zeldzaam!!
Mijn vrouw voelde zich super op haar gemak gedurende de zwangerschap en bevalling. Dr. Volckaert reageerde heel snel waar nodig en hij heeft onze zoon zeer veilig ter wereld helpen brengen. Waarvoor dank!
Werkelijk een topdokter op alle gebied. Weet perfect wanneer hij een vleugje humor kan gebruiken waardoor je je snel op je gemak voelt. Bovendien is hij bijzonder professioneel en heel zorgzaam bij bv een ingreep. Ik heb nog nooit een review geschreven maar ik vind dat hij 5 sterren en een woordje uitleg verdient. :
Je kan je geen betere wensen tijdens de zwangerschap en bevalling!! Top dokter!!
fantastische dokter! kan het zeker aanbevelen als een eerste keer - hij zorgde ervoor dat ik me ontspannen voelde. een echte vakman.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Gynaecoloog M Volckaert.

Ghent gynaecoloog

openingstijden, locatie, vervoer. Gynaecoloog M Volckaert adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Gynaecoloog M Volckaert. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Gynaecoloog M Volckaert delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid