facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gynaecoloog Dokter Sarah Van den Berghe

Info

Gynaecologie - Verloskunde - Prenatale echografie



"Gynaecologie - Verloskunde"
Adres: Landegemdorp 3 bus 3, 9850 Landegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +3292793762
Stad: Landegem
Route: Landegemdorp 3 bus 3
Postcode: 9850


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 12:00
Woensdag: 09:00 - 12:00
Donderdag: 13:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Secretariaat gynaecologie Deinze, sint-vincentius gynaecologie artsen
Recensies
Mijn vrouw is zwanger van ons eerste kindje en dr. Sarah van den Berghe is onze gynaecoloog. De communicatie en begeleiding zijn zeer duidelijk en ze neemt de tijd om ons tijdens elke consult/echo goed te woord te staan en duidelijk de volgende stappen toe te lichten. Heel fijn, we hebben echt het gevoel dat we in goede handen zijn.
Zeer tevreden over haar begeleiding bij zowel de gewone consultaties als tijdens de zwangerschap en bevalling. Goede opvolging en communicatie.
Ik was al een poosje op zoek naar een goede gynaecolooge. Na enkele andere adressen hier toevallig terecht gekomen nadat ik een vroegere afspraak kon verkrijgen voor een plotselinge klacht. Ik was al heel blij dat ik ergens snel terecht kon met mijn probleem. De praktijk was iets moeilijker te vinden maar mevrouw gaf aan dat ze binnenkort zou verhuizen naar een duidelijkere plek in de buurt. Bij binnenkomst voelde het er alleszins meteen goed aan. Dr. Van den Berghe is een zeer aangenaam persoon die meteen luistert naar wat je te vertellen hebt, verder gaat ze onderzoeken en uitleg geven. Ik ben al snel geholpen en ze heeft mij ook enorm veel info gegeven die ik voordien van andere gynaecologen nog niet vernomen had. Zeer aangenaam, zeer nauwkeurig, in 1 woord een goede gynaecologe!
Super gynaecoloog !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid