facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gurdwara Sangat Sahib, Sint-Truiden

Info

Dit is de site van de Gurdwara Sangat Sahib Sint-Truiden. Programma's en activiteiten gerelateerd aan de sikhs in België zullen hier gedeeld worden.

Adres: Halmaaldorp 20, 3800 Sint-Truiden
Stad: Sint-Truiden
Route: Halmaaldorp 20
Postcode: 3800


Openingstijden

Maandag: 04:00 - 22:00
Dinsdag: 04:00 - 22:00
Woensdag: 04:00 - 22:00
Donderdag: 04:00 - 22:00
Vrijdag: 04:00 - 22:00
Zaterdag: 04:00 - 22:00
Zondag: 04:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Sikh tempel Sint-Truiden
Recensies
We kregen een rondleiding die goed begeleid werd. De maaltijd die we kregen was heerlijk! Het gebouw zelf is erg de moeite om eens te bezoeken. Heel erg bedankt!
Een leuke rondleiding met gids, alweer wat info opgeslagen
Ik heb me via Avansa Limburg me ingeschreven, om bij jullie de rondleiding van de Sikhtempel bij te wonen. Ik heb niet komen opdagen, omdat ik verloren ben gelopen. Ik heb op internet uw telefoonnummer gevonden, en er staat overal het verkeerde nummer op. Vervelend, omdat ik niet terecht voor inlichtingen. De afspraakplaats: Diestesteenweg 71 heb ik na lang zoeken gevonden, maar ik vind het vreemd dat daar enkel een huis in hoevestijl te vinden en van de straatkant geen tempel te vinden. Zeer onlogisch en log, want ik kan niemand bereiken en ook omdat er geen exacter en concreter adres geven waar bezoekers worden verwacht.
Heel vriendelijke ontvangst en rondleiding. Zeker de moeite om de sfeer eens gaan op te snuiven. We kregen zelfs wat te eten en was zeer lekker. Echt leuk om eens mee te maken.
Religieuze plaats
Satnam Sri waheguru g
Vreedzaam. Sanam waheguru
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid