facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Günther Watté chocoladeCafé

Günther Watté chocoladeCafé

Info

Dit chocoladeCafé verleidt tot een voluit genieten van de zoete dingen des levens met alle zintuigen.

Geschiedenis

Het Günther Watté chocoladeCafé , een uniek café voor fijnproevers, zoetekauwen en fashionista’s die van een coffeebreak net dat tikje meer verwachten. Het biedt een ruim assortiment van koffie, thee, pralines, dessertwijn, gebak en uiteraard chocolade, om mee te nemen of ter plekke te consumeren in een setting die luxe uitstraalt, strak met opvallende barokke elementen.
Als je het chocoladeCafé betreedt, komt het aroma van chocolade en versgebrande koffie je meteen tegemoet. Een bezoek is een zintuigelijke ervaring: proeven, ruiken, maar ook “stelen met je ogen”. Genieten! Genieten! En nog eens genieten!

Adres: Steenhouwersvest 30, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: 03/293.58.94
Stad: Antwerp
Route: Steenhouwersvest 30
Postcode: 2000


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Necessities Necessities 14 meter Perfect advies bij een overdaad aan kwalitatieve keuze.
Magazyn Magazyn 15 meter Vertaald door Google Sterk gerichte collectie van rauwe mooie objecten en meubels Or...
MAGAZYN MAGAZYN 27 meter Interior store
HUTCH Antwerp HUTCH Antwerp 41 meter Heerlijke winkel. Kom er graag. Smaakvolle kleding en mooie merken. Net effe anders!
Lonesome George Lonesome George 44 meter Heel vriendelijke ontvangst. Helpt je met al je vragen. Mooie winkel.
my Ohm my Ohm 47 meter Als je bereid bent door de rekken te graven is hier altijd wel wat te vinden en de ei...
Plantwerp Plantwerp 49 meter Al meermaals hier planten gekocht. Altijd vriendelijk en juist geholpen. Grote plant ...
Helder Helder 66 meter HELDER is a Shop and Platform for contemporary design objects, interior, jewelry and ...
Marie-Marie Marie-Marie 76 meter Misschien prijzig maar zeker kwaliteit. Mooie ruime collectie.
Ismystyle Ismystyle 83 meter
bertha&odetta bertha&odetta 86 meter bloemen enzo
showRoom National showRoom National 100 meter We hielden van Suite 1, met zijn chique grijs/witte inrichting, iMac en coole, eigenz...
Clio Goldbrenner Clio Goldbrenner 104 meter Prachtige handtassen maar de naservice als je een herstelling hebt is een ramp. Wacht...
Taeymans Taeymans 104 meter Unieke sieraden met een persoonlijke noot van de ontwerper zelf. Geweldige klantenser...
Sissy-Boy Sissy-Boy 106 meter Zeer aangenamen kassadame in Antwerpen, prima en duidelijke service. Altijd fijn wink...
Renaissance Renaissance 121 meter
Slow Concept Store Slow Concept Store 124 meter SLOW, based in Antwerp, Belgium, is a temporary concept store founded by Annelies Ver...
Sample Sale Sample Sale 127 meter Big Discounts on footwear, sweatshirts, pants, shorts, t-shirts of Fila Samples and o...
Recensies
Een aan te raden adresje voor snoepers. Er is een ruim assortiment pralines en gebakjes. Op de menukaart staan verschillende koffiebereidingen en theesoorten. Als je geluk hebt, is er een tafeltje vrij en kan je ter plaatse genieten van een lekkere koffie met een praline eventueel ook met een heerlijk gebakje.
Lekkere koffie, lekkere gebakjes, fijne ambiance Maar: belachelijk dat het kleinste doosje voor 20 bonbons is. Ik wilde een aardigheidje kado doen aan aantal mensen had 8 doosjes willen hebben voor max 6-8 bonbons, maar dat hebben ze niet. Iets later in Antwerpen bij 4 andere zaken wél kleine doosjes tegengekomen en bij één van de zaken dus ook daadwerkelijk gekocht. Wel jammer, want ik kom al vanaf begin bij Watté en nooit opgemerkt dat ze deze mogelijkheid niet hebben, omdat ik altijd voor onszelf een grote doos meenam: dit keer dus ook niet gedaan... Ben erg benieuwd naar de onderbouwde reactie van de patisserie...
Mooie zaak, prima geholpen, zeer smakelijk. Dikke voldoende!
Op terras iets gedronken en gegeten, serveerster was vriendelijk. Uitbater is een bullebak! Zaak is open tot 18u, maar om 17u20 kwam hij aan het venster teken doen op een heel onvriendelijke manier dat we moesten vertrekken. Hier geef ik geen geld meer uit! Ik ga wel ergens anders iets drinken waar ze wel vriendelijk zijn. Ik heb er geen problemen mee als men de zaak vroeger wil sluiten, maar kom dit even op een vriendelijke manier zeggen en dan heb ik alle begrip. Maar niet op zo'n onbeschofte manier met handen duidelijk maken dat we konden vertrekken.
Mooie zaak, straalt kwaliteit en vakmanschap uit, een aanrader als u in Antwerpen op bezoek bent...
Heel jammer! Van de week Antwerpen gaan bezoeken in hoop om ook een goed bak pralines mee te nemen. Onderweg deze zaak binnen gewandeld en meteen hing er al een grimmig sfeer. De manier waarop de eigenaar tegen de klanten praatte is buitengewoon slecht. Had de meneer gevraagd om voor mij pralines uit te kiezen zonder liqueur en zonder glazuur laag van dierlijke origine. Want dit mag ik niet.. Thuis de doos geopend en na paar pralines gegeten te hebben was het raak. Er zaten enkele met likeur tussen. Heel jammer dit, want ik had expliciet gevraagd zonder. Helaas de rest moeten wegdoen.
Meneer aan de kassa dacht dat ik Russisch was, hij zij in het Nederlands "als jullie toch niets gaan kopen ga dan naar huis" dit was echt buitengewoon brutaal, meneer ging ervan uit dat ik hem niet verstond... ik ben toen samen met mijn vriendin en haar moeder vertrokken waarna meneer nog riep "ASSHOLES" in het Engels!! Echt asociaal..
Deze Winkel binnen gestapt op en rustige tijd duz bijna geen klanten in! De verkoper was van het begin tot het einde heel onbeleefd rollende ogen, zuchten en hoofd schudden . Informatie over hun producten gevraagd , antwoord was lees maar de tickets ! Service is iets anders chocolate niet geproefd! Geen aanrader of voor herhaling vatbaar !.
Heel onvriendelijke bediening. We wouden gaan zitten, maar we zijn de pralinezaak terug uitgewandeld vanwege de zeer onbeleefde uitbater. GEEN aanrader! Er is nog een andere chocoladebar in Antwerpen, die 10 keer beter is. Dus breng deze dan maar een bezoekje want daar geraak je je neus niet kwijtgespeeld.
Hemels gebakje en verrassende pralines, maar de witte chocolademelk kon wat pit gebruiken kaneel misschien?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid