facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gul Reizen

Gul Reizen

Info

Eens reizen altijd GUL REIZEN!

Geschiedenis

Gul Reizen is een reisbureau met de licentie B2459, lid van VVR (Vereniging Vlaamse Reisbureaus) en verzekerd bij EUROPESE (tegen financiele onvermogendheden). Gespecialiseerd op Turkije en andere bestemmingen.

Door een uitstekende samenwerking met gespecialiseerde Touroperators kan Gul Reizen voordelige en kwalitatief goede reizen aanbieden.

Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd door professionelen, onze prijzen zijn correct in verhouding tot de kwaliteit van de dienstverlening, en de verschillende diensten aangeboden door alle medewerkers zijn nauwkeurig gecontroleerd.

Onze bestemmingen kunnen aan al uw verwachtingen beantwoorden. We trachten U in deze optiek te kunnen begeleiden en wegwijs te maken in Uw keuze.

Wij wensen U alvast een aangenaam verblijf en een vakantie vol genoegen in een van onze bestemmingen.

Medewerkers van Gul Reizen.

Adres: Koolmijnlaan 67, 3550 Heusden, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 011736518
Stad: Heusden
Route: Koolmijnlaan 67
Postcode: 3550


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Moda Travel Moda Travel 3 km Ze zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Dankzij Sabine hebben we een mooie vakantiebe...
Adagio Adagio 104 km Wel reiskriebels maar geen zin om het zelf te organiseren? Adagio maakt je droomreis...
Recensies
Super vriendelijke man! Geeft goed advies. Hij luistert naar je wensen en neemt zijn tijd om je te helpen. Als we nog eens op vakantie gaan, komen we zeker terug! Dank je wel!
belangrijkste lachende baas, bedankt voor alles
Kijk. De mannen die er werken en de werk die zij leveren is top. Zij zijn zeer zeker betrouwbaar en zeker niet te duur. MAAR. Ik ben er geweest gisteren om een vraag te stellen over één van hun vliegmaatschappijen. Ik wilde te weten komen waarom mijn ticket geannuleerd was en hoe ik het geld terug kon krijgen. Na dat ik dit had gevraagd werd ik gezegd dat ze mij helemaal niet konden helpen. Ik heb geen nummer of geen advies gekregen en ik werd zonder enige extra info terug naar huis verwezen. Ik wachtte meer dan 40 minuten totdat anderen geholpen werden en mijn vraag werd afgewezen in een aantal seconden. Dit was mijn eigen ervaring deze één keer dat ik er geweest ben. Familie en vrienden raden hun wel aan en ik ook alleen bij de aankoop van hun diensten.
Ik koop al jaren ticket bij hen en tot nu toe verliep alles goed.
Vriendelijk, advies op maat en service na dienst blijft. Ik zal nergens anders gaan boeken.
Iedeale plaats om je vliegtickets te halen !!! Bied een snelle en goede service
Vriendelijke man zoekt wat je precies wil
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid