facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Guido Van de Steen

Guido Van de Steen

Info

Kwekerij vaste planten Guido Van de Steen

Geschiedenis

Onze planten gaan in hoofdzaak naar professionelen: tuinaanleggers, tuincentra en boomkwekers. Maar op zaterdag kunnen ook particulieren bij ons terecht.

De kwekerij is zeer overzichtelijk en goed gestructureerd, zodat iedereen er efficiënt kan kiezen en selecteren. Door middel van up-to-date IT-systemen worden alle bestellingen snel verwerkt. Elke plant of plantengroep wordt van computeretiketten voorzien.

Ons assortiment omvat ongeveer 3500 soorten en cultivars van vaste planten, onderverdeeld in rotsplanten, siergrassen, borderplanten, varens, schaduwplanten, kruiden, bamboes en waterplanten.



"Vaste plantenkwekerij sinds 1978.Guido Van de Steen is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de smaakmakers van het nieuwe tuinieren. Met aandacht voor bladvorm, bloeiwijze en subtiele kleurschakeringen voegt Guido continu nieuwe, bijzondere planten aan zijn assortiment toe."
Adres: Kapellekouter 17, 9230 Wetteren
Telefoonnummer: 0032 9 369 94 33
Stad: Wetteren
Route: Kapellekouter 17
Postcode: 9230



op zoek naar gerelateerd: Guido Van de Steen catalogus, Bloemen en planten Wetteren, Boomkwekerij Wetteren
Recensies
Zeer groot aanbod vaste planten met echtheidsgarantie, vlotte correcte service door online bestellen en ophaling op zaterdagochtend, ook ruim aanbod schaduwplanten.
Als tuinaannemer kan ik het weten: het grootste, kwalitatiefste aanbod vind je hier, en soortechtheid is verzekerd. De absolute top, ik gaf 6 sterren indien mogelijk.
Super kwaliteit en heel veel keuze! Een van de weinige kwekerijen waar je zeker bent van de soortechte planten. Een aanrader!
Dé beste leverancier van vaste planten, siergrassen, kruiden, varens, bamboes... super kwaliteit !
perfecte service en kwaliteitsplanten!
Heel ruime keuze, mooi overzichtelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid