facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Guido Herman Stone and Fire Design

Guido Herman Stone and Fire Design

Info

open van dinsdag tot zaterdag, van 9-12u en van 14-18u

Liefst op afspraak indien mogelijk.

Wij zijn verdeler van M design, Bodart&Gonay, Metalfire,Tulp,Bellfires,Stûv en Barbas.

Geschiedenis

Guido Herman nv is gespecialiseerd in het ontwerp en de plaatsing van schouwen en binnenhuisrealisaties in natuursteen. Particulieren, (binnenhuis)architecten en bouwfirma's zijn bij ons op de juiste plaats voor een totaalconcept van hedendaagse en klassieke creaties. Ontwerp, uitwerking en plaatsing, wij zorgen voor een perfecte realisatie van uw schouw en/of natuursteenwerken.

Familiebedrijf Guido Herman nv werd in 1976 opgericht door Guido Herman. Met ruim 35 jaar ervaring is het bedrijf een begrip geworden voor iedereen met bouw- en verbouwplannen. Vandaag is de zaak in handen van dochter Griet Herman en haar man, Nico De Rudder. Samen met een team gedreven medewerkers bouwen ze verder aan de uitstekende kwaliteit en vriendelijke service waar het bedrijf gekend voor staat.

U hebt plannen om een haardvuur te installeren? U wilt uw keuken of badkamer vernieuwen met natuursteenelementen? Bezoek onze toonzaal en ontdek wat Guido Herman voor u kan betekenen. U vindt er de nieuwste trends op het vlak van schouwen en natuursteenwerken, maar ook de tijdloze klassiekers verliezen we niet uit het oog. Schouwen, haarden, vloeren op maat, keukenbladen, alles voor uw badkamer...

Onze binnenhuisarchitect staat in voor een vrijblijvend voorontwerp en een professionele 3D-uitwerking, zodat u een realistisch beeld krijgt van uw project. Aangezien alle ontwerpen maatwerk zijn bent u zeker van een perfecte aansluiting op uw interieur. Stap ook gerust onze toonzaal binnen met uw eigen plannen, zo kunnen we meteen kijken wat de mogelijkheden zijn!

Adres: Lauwbergstraat 141, 8930 Lauwe, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 056/41 32 03
Stad: Lauwe
Route: Lauwbergstraat 141
Postcode: 8930


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
InterHoro InterHoro 639 meter Sinds 1968 zijn wij gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van systeemplafonds en...
Recensies
Dienst na verkoop, goed geholpen
Een echte aanrader! Zeer vriendelijk onthaal en een perfecte afwerking.
Correcte en duidelijke informatie , mooie toonzaal , vriendelijk onthaal
Heel vriendelijk mensen
Prachtige samenwerking
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid