facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Guest house MOMO

Guest house MOMO

Info

Momo-logeren de luxe van een hotelkamer de rust van een vakantie woning.
5 aparte kamers voorzien va alle comfort.
Plek voor 10 personen.

Geschiedenis

Momo-logeren
Vakantie-logies met 5 afzonderlijke hotel kamers. Zowel als vakantie huis te huren of als kamer apart.



"Vakantie woning momo is een Villa uit de interbellum periode met veel glas en lood en een prachtige architectuur.Het huis heeft 5 kamers en zolder appartement met elk een aparte badkamer, boxspringbedden, tv, Wi-Fi en bureau met koelkast.Het huis heeft een keuken, tuinkamer, eetkamer, groot terras met tuin meubels er is gratis parking voor de deur. Fietsroutes 47 en 55 langs de deur"
Adres: Dorpstraat 43, 3650 Lanklaar, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0032495517390
Stad: Lanklaar
Route: Dorpstraat 43
Postcode: 3650



op zoek naar gerelateerd: Guesthouse MOMO
Recensies
Wat een gezellig pand is dit! Helemaal ons ding. Fijn dat je met andere mensen samen in het huis " woont." Je kiest zelf of je dit wil door je al dan niet in de gemeenschappelijke ruimtes te begeven. Ook een hele mooie buitentuin. Slaapkamer 1 is onze favoriet, met de privé tuinkamer erbij. Tips: hang op de bruine deur onder een bordje met daarop " keuken en kamer 1" We dachten aanvankelijk dat dit een privéruimte was, net zoals de andere bruine deur. Maar Christel belde snel terug, zodat dit vlug verholpen was. Het sleutelkastje naast slaapkamerdeur 1 is niet zo makkelijk open te krijgen. De groene knop voor de waterbesparing hadden we ook te laat gevonden.Achter de deur
Heel authentiek en gezellig logement met goede bedden, ruime kamers en rustig gelegen. Enkel digitaal contact met de verhuurder. De keuken en eetplaats zijn helaas te klein. Als je hier verblijft, reserveer dan een restaurantje. Kamers: Prima bedden, ruime kamers. Activiteiten in de buurt: Prima uitvalbasis voor fietsen in NPHK.
De locatie is prima en het personeel ter plaatse heel vriendelijk. Niets mis mee zou je denken, maar zodra je met de afwezige eigenaresse te maken krijgt slaat te sfeer om. Die is volgens mij alleen maar uit op geld verdienen zonder te veel inspanning of problemen. Geen verzekering, geen idee hoe je als ondernemer problemen oplost met gasten en geen verantwoordelijkheidsgevoel. Hieronder zal vast een pinnige reactie van haar komen zoals bij eerdere kritische beoordelingen. Kortom, gun het iemand anders.
Mooi en verzorgd huisje met een interieur dat je meteen het gevoel geeft dat je thuis bent. Wat een nadeel kan zijn is dat je de voetstappen van eventuele bovenburen wel hard kan horen. Mij stoorde het niet. De eigenaar kwam vragen of alles naar wens was
Genoten van de rust in de omgeving net als de ruimte, luxe en hygiëne in de villa. Helaas wel een aantal minpunten: 1 eettafel is voor maximaal 5 personen terwijl er 10 personen in villa kunnen verblijven 2 geen gezamenlijke woonkamer met tv 3 de borden zijn onhandig groot zowel gebruik ervan net als afwassen met de hand en/of vaatwasser 4 bij binnenkomst geen uitleg over villa 5 de schoonmaakster liet haarzelf op de dsg van vertrek onaangekondigd binnen om 10.00 uur terwijl wij bezig waren met inpakken. Uitchecken is om 11.00 uur 6 de eigenaresse is vriendelijk en behulpzaam maar kwam zelf ook onaangekondigd binnen op de dag van aankomst omstreeks 19.00 uur 7 hier kan de eigenaresse niets aan doen maar er kwamen ook onaangekondigd geïnteresseerde mensen aan deur om villa te bezichtigen U kunt begrijpen dat wij op onze hoede waren met zoveel onaangekondigd bezoek
De kamers zijn prachtig en je zit hier zeker wel goed! Voor het ontbijt dien je wel ergens anders te zijn maar je wordt er enorm verwend : een echte aanrader! Voor mij zijn er evenwel 2 minpuntjes : het geluid van de straat hoor je alsof je haast naast de straat staat vanwege de oude ramen en omlijsting. Er is daarnaast ook haast géén opbergruimte om wat spulletjes kwijt te kunnen.
Prachtige woning die heel mooi is opgeknapt. Ook de locatie is top en de ideale uitvalbasis om leuke wandelingen en fietstochten te maken. En ook 's avonds kan je heerlijk gaan eten in de buurt. Alles is aanwezig om er een leuke vakantie en weekend van te maken!
Prima locatie, dicht bij de natuur. Echter foto's erg misleidend. De kamer was kleiner dan verwacht vanwege de foto's. Ook erg gehorig.
Supermooi huis en heerlijke kamers . Jammer dat we de groene knop niet konden vinden . En o ja , wc papier was erg warm
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid