facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GTproducts

GTproducts

Info

Gespecialiseerd in testen, promoten, verkopen van alle technische duikmaterialen: Otter, Ambient Pressure Diving, Shearwater, Divesoft, XDEEP, Tecline, Bigblue, Ammonite, Kent Tooling, Undersea, Triosports, Thermalution, Kwark en Fourth Element.

Geschiedenis

GTproducts is een eenmanszaak die gespecialiseerd is in testen, promoten en verkopen van technische duikmaterialen door een opgebouwde ervaring door de jaren heen. Hierdoor kan de klant met raad en daad bijgestaan worden in zijn keuze naar het grote aanbod van technische materialen op de markt.
Het organiseren van technische- en recreatieve duikreizen alsook expedities en opleidingsstage voor rebreatherduikers is in het aanbod. Tijdens de trips kunnen wij u begeleiden en zelfs opleiden onder de beste en veiligste omstandigheden.
GTproducts werkt samen met een team van zeer ervaren NELOS instructeurs die op tal van markten thuis zijn.
Alle gasmixen kunnen op aanvraag geleverd worden!



"GTproducts heeft een passie voor technische en kwalitatieve duikmaterialen. Bij ons vindt u precies de gespecialiseerde apparatuur die u nodig hebt voor recreatieve en technische duiken. Neem contact met ons op voor:RebreathersDuikcomputersDroogpakkenWingsOntspannersInstrumentenTechnische en verwarmde onderkledingNatuurlijk bieden wij u ook de beste basisaccessoires zoals vinnen, brillen, lampen en batterijen. Maar we stellen onze expertise graag ten diensten van de geoefende duiker met een hart voor de beste duikmaterialen."
Adres: Dwarsstraat 7, 2830 Blaasveld, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 32485575213
Stad: Blaasveld
Route: Dwarsstraat 7
Postcode: 2830



op zoek naar gerelateerd: Duikfles vullen Antwerpen, Vullen duikflessen, Duikfles vullen brandweer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Start2School Start2School 673 meter Sart2School is een kleine Start-Up door 2 studenten(vrienden). Start2School wil stude...
Recensies
Ik heb bij GTproducts mijn eerste droogpak gekocht. Ik ben zeer vriendelijk verder geholpen en heb een uitgebreide uitleg gekregen over welke soorten droogpakken er zijn. Glenn heeft de tijd genomen me te informeren en me te laten beslissen welk droogpak me het meeste aansprak. Correcte prijzen met een persoonlijke service!
Alleen zeer goede ervaring mee aankoop gedaan vlot geleverd correcte prijzen, zeer goede uitleg bij aankoop over een product, ook zeer uitstekend service bij onderhoud herstelling van producten. een aanrader om u aankopen te doen.
Zeer kwalitatieve service, waar de nodige tijd wordt genomen om uitleg te geven over technisch duikmateriaal. Ook voor onderhoud van duikmateriaal kan je hier zeker terecht.
Goed advies, kwalitatieve producten, goede prijs-kwaliteit verhouding. Topservice! Absolute aanrader, zeker voor technische duikers!
Persoonlijke en eerlijke begeleiding bij aankoop aan correcte prijzen. Realistische leveringstermijn en goede service na verkoop.
Correcte informatie en zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Topleverancier met kennis van duikzaken!
Specifiek aanbod aan zeer correcte prijzen. Persoonlijke support en advies doorweven met know-how.
Professioneel advies, goede kwaliteit en correcte dienst na verkoop !
zeer tevreden van de kwaliteit van de producten en de service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid