facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GSM Reparatie Lanaken

GSM Reparatie Lanaken

Info

Snelle & goedkope smartphone en tablet reparaties in Lanaken en omstreken.

GSM Reparatie Lanaken repareert alle defecten aan uw devices!

Geschiedenis

Snelle & goedkope smartphone en tablet reparaties gevestigd in Lanaken. GSM Reparatie Lanaken maakt een einde aan alle lijdende smartphones en tablets in Lanaken en omstreken. De specialisten van GSM Reparatie Lanaken weten alles over het repareren van smartphones en tablets en kunnen u daardoor de snelste service in de stad bieden tegen een scherpe prijs die je nergens anders vindt.
GSM Reparatie Lanaken streeft ernaar de kwaliteit van jouw geliefde smartphone of tablet te behouden.



"Theprofix Lanaken is gespecialiseerd in refurbished iPhones, iPads, smartphones, Laptops, Computers en ook reparatie."
Adres: Stationstraat9, 3620 Lanaken
Telefoonnummer: +32 460 97 80 68
Stad: Lanaken
Route: Stationstraat9
Postcode: 3620


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: GSM winkel Lanaken, Excellent Lanaken openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Theprofix Lanaken Theprofix Lanaken 434 meter Jammer dat het lang duurde vanwege vakantiedagen. En de herstelling werd eigenlijk pa...
Recensies
Jammer dat het lang duurde vanwege vakantiedagen. En de herstelling werd eigenlijk pas na het nogeens teruggaan uitgevoerd Gelukkig hadden we de oplaadkabel nu wel bij.
Recent ben ik in contact gekomen met de vriendelijke eigenaar doordat ik mijn gsm wou laten repareren. Na een gesprek met hem vertelde hij me dat ik hier wellicht nog garantie op had, wat effectief zo bleek te zijn, waardoor ik heel veel geld uitspaarde vs de stukken die ik had. Ik ben oprecht onder de indruk van de eerlijkheid van de zaakvoerder, want ik had het echt niet geweten en had het ook gewoon bij hem betaald. Ik ga zeker terug wanneer er iets gerepareerd moet worden, mijn vertrouwen heeft hij!
Zeer tevreden, snelle, goede service! Bedankt!!!
Zeer vriendelijk en een uitstekende service, Bedankt!
Alle data van mn oude kapot toestel overgezeten zonder problemen. Super bedankt
Vriendelijk personeel ze hebben zelfs iets eerder open gedaan omdat we voor de deur aan het wachten waren.
Prima service. Heb een kleine HP G3 gehaald voor klantenbezoeken naast mijn grote HP G6 van mijn werk. Razend snelle laptop met SSD. Aanrader! Dank je wel voor de hulp. Groeten vanuit Maastricht.
Batterij van mijn Macbook Air was echt hopeloos en was eigenlijk al van plan om een nieuwe laptop te halen totdat ik Theprofix Lanaken tegenkwam. De batterij van mijn Macbook Air vervangen, dezelfde dag nog mijn laptop terug gekregen en hij doet het weer zoals nieuw. Echt super tevreden over de service en de klantvriendelijkheid!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid