facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grymonprez Automotive BVBA

Grymonprez Automotive BVBA

Info

Van auto-elektriciteit tot gereedschappen en onze eigen hersteldienst van alternatoren en starters. Bezoek ook onze webshop : www.grymonprezshop.be

Geschiedenis

Begin jaar '93 zag Grymonprez Automotive BVBA het levenslicht. De eerste jaren werden er enkel batterijen, starters en alternatoren verkocht en hersteld en hier en daar wat elektrisch gereedschap. Later kwam er heel wat verandering in. Meer en meer werden er ook gereedschappen aangeboden uit voorraad en andere goederen zoals maken van nummerplaten, signalisatieverlichting, modulair ladesysteem, ...... voor de service van onze klanten te waarderen.

Zowat 22 jaar later hebben we twee volwaardige afdelingen zowel op gebied van auto-elektriciteit als van gereedschappen en kunnen wij U een service bieden met een plus door onze eigen hersteldienst.



"Grymonprez Automotive bvba is in 1993 ontstaan met het verkopen van autobatterijen, starters en alternatoren. Ook is er al een hersteldienst aanwezig. Wij hebben een groot aanbod van vrachtwagen batterijen, starters en alternatoren.Onderhoud en herstellingen van Industriële installaties.In de afgelopen 22 jaar is Grymonprez Automotive uitgegroeid naar een bedrijf met volwaardige service-afdelingen, dat u kan bijstaan zowel op het gebied van herstellingen, auto-elektriciteit, .."
Adres: Gentsesteenweg 79, 9160 Lokeren
Telefoonnummer: 32476436127
Stad: Lokeren
Route: Gentsesteenweg 79
Postcode: 9160


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00

Recensies
Een topper weet waar hij mee bezig is ...
Snel en hebben heel goed werk geleverd
Prima bediening en service met een glimlach.
Zeer goede plaats
Fantastische service
Vertaald door Google Bied ook foodtruck aan! Goede Ierse burger? Origineel Offer food truck too! Good irish burger
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid