facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Group Desmet

Group Desmet

Info

Sinds 1964 gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van kantel -en sectionaalpoorten.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor poorten, hekken en carports.



"Kantel- & sectionale poorten - Harelbeke - Automatisatie - Automatische poorten - Garagepoorten - Hout - Massief hout - Poorten - Verkoop - Verkopen"
Adres: Kortrijksesteenweg 372, 8530 Harelbeke
Telefoonnummer: +3256215941
Stad: Harelbeke
Route: Kortrijksesteenweg 372
Postcode: 8530


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Novoferm Webshop, Novoferm dealers oost vlaanderen, Group Desmet openingstijden
Recensies
Breuk aan de poort.. en na een mailtje werd ik opgebeld en de dag erna hersteld door een zeer vriendelijke man... dank voor de snelle herstelling en de vriendelijkheid... top ..
Wij zijn langs gegaan in de winkel voor prijsofferte. Er werd ons gevraagd of ze iemand mochten langs sturen om maatopname te doen want ze wilden dit niet doen in de winkel hoewel we onze afmetingen mee hadden. Ze bellen ons op om de afspraak te maken en de dag van de afspraak is er niemand te zien. Wanneer je na een kwartier zelf naar de winkel belt, antwoorden ze dat ze nog niet vertrokken zijn want er staan mensen in de winkel en die gaan voor...GEEN aanrader.
Bedrijf vooral gespecialiseerd in allerhande poorten. Heb er zelf een sectionale garagepoort gekocht waar ik zeer tevreden over ben. In ruim 10 jaar nog geen enkel probleem mee gehad. U kan er een vrijblijvende offerte bekomen voor een poort op maat. Heel degelijke kwaliteit tegen een correcte prijs.
Bij ons bezoek moesten we een 5 tal minuten wachten vooraleer ze naar ons opkweken. Ondanks alles werden wij succesrijk behandeld. Ik denk dat er een keuring voorzag gaat over de personen die inlichtingen inwinnen. Hopelijk ben ik mis.
Binnen geweest voor prijs te vragen, 'k ben niet eens begroet geweest toen ik binnenkwam en er is zelfs niemand bij mij gekomen om te zeggen dat er iemand gaat komen of wat ik wou. Jammer voor hen, maar ik zoek op een andere voor een mooie garagepoort
Je hebt er alles wat betreft caravan en met uitleg voor alles
Vriendelijk mensen
Goede ontvangst ... uitleg perfect ... vriendelijk ... nu nog over nieuwe poort beslissen
zeer rappe service en probleem direct opgelost. super tevreden
Heel slechte dienst na verkoop!!! Totaal ontevreden op alle vlakken!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid