facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Group Ceyssens

Group Ceyssens

Info

We create your view!

Geschiedenis

Glas Ceyssens heeft zich ontwikkeld van een eenmanszaak in 1965 tot een bloeiend familiebedrijf met 150 gemotiveerde medewerkers nú. De activiteiten hebben zich ondertussen over West-Europa uitgebreid.

Op het vlak van vitrinebouw zijn wij nog steeds marktleider. De technische moeilijkheidsgraad beschouwen wij als een uitdaging, niet als een probleem.

Onze belangrijkste troeven zijn:

Totaalservice: van productie tot plaatsing en naservice, alles in één hand

Een doordachte, flexibele en snelle manier van werken

Bekwame medewerkers die alleen maar kwaliteitswerk willen afleveren

Een afspraak met Glas Ceyssens is even transparant als het materiaal waar wij zo van houden...



"Al sinds 1965 is Group Ceyssens expert in glasproducten die ruimte en openheid creëren. Met onze duurzame, innovatieve en exclusieve minimalistic windows en glasproducten van premiumkwaliteit laten we binnen en buiten in elkaar smelten.Dat doen we met oog voor design, gebruiksgemak en de architectuur van uw gebouw.Ons doel? Uw verwachtingen overtreffen en het onmogelijke mogelijk maken.Wat u van ons mag verwachten: Innovatieve, exclusieve en gebruiksvriendelijke ramen en glasproducten van de hoogste kwaliteit All-inpakket met advies, ontwerp, eigen productie, plaatsing en klantenservice Flexibele service en levertermijnen"
Adres: Mijnwerkerslaan 35, 3550 Heusden-Zolder
Telefoonnummer: +32 11 570 100
Stad: Zolder
Route: Mijnwerkerslaan 35
Postcode: 3550



op zoek naar gerelateerd: Cygla glas, Ceyssens villa Saint-Tropez, C glas, Keller minimal windows, Glas Ceyssens vacatures, mijnwerkerslaan 35 3550 heusden-zolder, Glas op maat Heusden Zolder, Group Ceyssens btw
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
P-Laser P-Laser 7 km P-Laser is an international supplier of laser cleaning equipment.
Recensies
De rolhordeuren = oprollende vliegendeuren van ons pool house werden verkeerd geplaatst waardoor bij openen beide horren bovenaan los kwamen en dit reeds gedurende de eerste week na plaatsing. Bij melding van dit dubbel defect was het antwoord dat we doorheen de horren waren gelopen, en vandaar het loskomen..... We zouden dus op één week tijd door 2 horren gelopen hebben en wel langs bovenkant ?!?!? Te gek om los te lopen. Verder plaatsten ze een digitaal slot op de schuiframen maar begrepen dan zelf de handleiding niet. Techniekers zijn niet geschoold, de after-sales zeer onvriendelijk en zelfs aanvallend! WEGLBIJVEN van deze firma!
Fijne firma om mee samen te werken. Correcte facturatie alsook een vlotte communicatie. Firma is na betaling factuur nog teruggekomen om iets recht te zetten.
Drie jaar geleden heel groot schuifraam laten plaatsen. Perfect uitgevoerd! Bij twee kleine probleempjes enkele weken geleden stond er direct een technieker om ons gratis verder te helpen. Een betrouwbare partij!
Gisteren zeer mooie glazen binnendeur geplaatst. Zeer vriendelijke mensen en topplaatsers. Wij zijn heel tevreden.
Zeer correct en vlotte afhandeling. Zeer vriendelijke personeel.
Snelle offerte, snelle levering en scherpe prijzen
Zeer behulpzaam tijdens levering !
Super innovatie Super werkgever
Mijn werkplaats
Zeer professioneel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid