facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grote Markt

Grote Markt
Adres: Grand Place de Bruxelles Grote Markt van Brussel , Brussel 1000, BE
Stad: Brussel
Route: Grand Place de Bruxelles
Huisnummer: Grote Markt van Brussel
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 00:00-00:00
Dinsdag: 00:00-00:00
Woensdag: 00:00-00:00
Donderdag: 00:00-00:00
Vrijdag: 00:00-00:00
Zaterdag: 00:00-00:00
Zondag: 00:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: Wat te doen Grote Markt (Brussel), Gildehuizen Grote Markt Brussel, grote markt (brussel vandaag), Grote Markt Brussel restaurant, Beelden Grote Markt Brussel, Grote Markt Brussel UNESCO, Grote Markt Brussel openingstijden, Grote Markt Brussel geschiedenis
Recensies
De grote markt van Brussel is tijdens de kerstperiode heel mooi verlicht. De sfeer is ondanks de corona regels zeer fijn. Zeer mooie plek !
Met groepje van 4 deden wij Pelgrimstocht door stad en wij passeerden mooi versierde Grote Markt....toffe maar speciale sfeer dit jaar !
Tijdens de kerstperiode is de grote markt in Brussel feestelijk versiert. Door een speciale lichtshow wordt dit historisch kader ondergedompeld in een sfeervolle kerstsfeer.
Staat in mijn top 5 van mooiste markten
Het is een leuke gezellige plek. In het hartje van het centrum in Brussel. Je kan een lekker drankje halen, mooie foto's maken een leuke plek om elkaar te ontmoeten. Oja niet te vergeten in de avond schijen er spotlights op de gebouwen.
Mooi propere cultuur plaats in het hartje van Brussel. Zeer mooi gevulde kerstboom maar opgelet voor jonge kinderen die willen zakkenrollen, vooral groepen vrouwen met kinderen die geld komen afluizen. Prachtige kerststal met mooie verlichting
Wat een ontzettend mooi marktplein!
Mijn maat heeft mij vertelt dat je over een beeld streelt dat je een wens mag doen
Wat hebben we toch een prachtige Grote Markt met zijn oude gebouwen die een jaar geleden allemaal werden opgefrist met de gouden ornamenten. Nu ben ik gaan kijken naar de prachtige kerstboom en de kerststal. In de straatjes nabij kan je snacks afhalen. Helaas zijn er geen toiletten voorzien, en dat vond ik heel jammer.
Het was heel leuk, mooie boom dit jaar. Weinig volk in de week. Corona regels ok.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Grote Markt. Grand Place de Bruxelles kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Grote Markt adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Grote Markt. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Grote Markt delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid