facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grot van Lorette-Rochefort

Grot van Lorette-Rochefort
Adres: Drève de Lorette, 5580 Rochefort, België
Telefoonnummer: 084 21 20 80
Staat: Région Wallonne
District: Namur
Stad: Rochefort
Route: Drève de Lorette
Postcode: 5580


Openingstijden

maandag: 10:30–15:30
dinsdag: Gesloten
woensdag: Gesloten
donderdag: Gesloten
vrijdag: Gesloten
zaterdag: 10:30–15:30
zondag: 10:30–15:30

Recensies
Afgelopen meivakantie deze grot bezocht. We hebben er in de afgelopen jaren al heel veel bezocht en het blijft een leuke ervaring. We hadden een Nederlands sprekende gids en de rondleiding duurde in totaal ruim 1,5 uur. Dit is inclusief film, deze vonden we weinig toegevoegde waarde hebben. De ballon die in de grot omhoog wordt gelaten is leuk, de sound and light show stelt niet heel veel voor t.o.v. andere die we hebben gezien
Informatieve rondgang door een verticaal grottenstelsel met een hele mooie gallerij als hoogtepunt. Niet zo uitgebreid als de grotten in Han maar idee/ervaring is hetzelfde. Kleinschalig. Prettige gids. Prijs/kwaliteit verhouding helemaal prima.
Vriendelijke ontvangst en daarna een Nederlandstalige rondleiding met gids door dit grottencomplex!
Gelukkig hadden we 's ochtend online gereserveerd want er was geen ruimte meer in de middag anders. Eerst start je met een video met uitleg in nl. En daarna ga je met een gids de grot in. Wij hadden een hele leuke, enthousiaste gids die er zichtbaar van genoot om zijn kennis te delen. Super interessant om meer te leren over het ontstaan vd grot en om te zien hoe groot de stalagmieten/ stalactieten in 100 jaar gegroeid zijn.nnOp een regenachtige dag of op een warme dag is een bezoek aan de grotten een prima idee. Je gaat met ruim 600 treden naar beneden en daar is het slechts een graad of 10.nnAanrader, behalve als je claustrofobisch bent. Dan kan je beter buiten wachten.
Prachtige grot om te bezoeken!nnTotale tijdsduur: 1,5 uur. Eerst krijg je een korte film te zien met uitleg over het ontstaan van de grotten. Na een korte wandeling ga je de grot in.nnVeel trappen in de grot dus neem goede wandelschoenen mee. Sommige treden kunnen ook glad zijn.nnDe gids was vriendelijk en vertelde veel. Uitleg bij ons in zowel Frans als Nederlands.nnEcht een aanrader als je in de buurt bent. Veel minder toeristisch dan de grotten van Han en ook stukken goedkoper: €12,50 voor volwassenen en €8 voor kinderen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid