facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groovy Dogs

Groovy Dogs

Info

Hondenspeciaalzaak - Benodigdheden voor Honden - Natuurlijke Hondenvoeding - Versvoer - Advies

Geschiedenis

GROOVY DOGS is een functionele hondenspeciaalzaak, een gezellige zaak, met bijhorende webshop, met kwaliteitsartikelen voor honden, dit op een landelijke, makkelijk bereikbare locatie.



Groovy Dogs staat voor een zorgvuldig samengesteld assortiment natuurlijke hondenvoeding –snacks & hondenbenodigdheden. Doelgroep is de kritische consument die een goed evenwicht zoekt tussen kwaliteit en prijs, en hierbij niet alleen de gezondheid maar ook het comfort van zijn of haar hond voor ogen houdt.



"De honden speciaalzaak Groovy Dogs in Saint-Sauveur is de winkel voor al uw hondenvoer. Tevens is er een trimsalon voor ook grote honden aanwezig in de winkel. Wij hebben alles voor uw viervoeter. Van beste hondenbrokken tot het leukste honden speeltje. Kom gezellig langs voor Dog Lovers Gold voeding, of koop uw spullen online. Via de webshop kunt u namelijk uw honden spullen online kopen. Dus bent u op zoek naar een prachtige online dierenwinkel? Dan bent u Bij Groovy Dogs aan het juiste adres. Wij weten wat goed is voor uw hond. Groovy Dogs in Saint-Seuveur is dé winkel voor al uw honden accessoires, zoals ook heerlijke hondenkussens, mooie en comfortabele halsbanden, en vachtverzorgingsproducten."
Adres: Meerskant 2a, 9270 Laarne
Telefoonnummer: 0032 (0)9 356 74 24
Stad: Laarne
Route: Meerskant 2a
Postcode: 9270



op zoek naar gerelateerd: Honden webshop, Hondenspeciaalzaak Oost-Vlaanderen
Recensies
Wegens het niet tijdig beschikbaar zijn van 1 van de 2 harnasjes dat ik had besteld hebben ze hier de "pro" variant van geleverd. Als compensatie heb ik ook nog 2 mooie extra's gekregen om de honden verkoeling te geven tijdens de warme dagen.
Spijtig dat de zaakvoerders geen rekening houden met hun buren. En zo voor de nodige overlast zorgen met hun activiteiten. Een beetje rekening houden met hun buren zou zoveel kunnen bijbrengen tot een goede verstandhouding met hun en hun bedrijfsactiviteit.
Super mensen met een gouden hart voor dieren… van ontvangst tot volledige toewijding met de hond in het zwembad en prachtige aanpak tijdens zwemuurtje…. telkens geniet mijn beestje enorm!
Super team voor trimmen en hydrotherapie! Stralen rust uit, zeer vriendelijk, heel leuke shop, aanrader, zeker de moeite om eens te passeren!
Hondenspeciaalzaak met kwalitatieve producten en veel variatie. Zowel voeding als leibanden als speeltjes, ... Kortom alles wat je nodig hebt om jouw lieveling te verwennen. Katrien, de eigenares van de winkel is bovendien een heel lieve dame die je graag helpt en uitleg geeft. Een echte aanrader dus!
Kleine hondenspeciaalzaak waar je specifieke producten kan vinden zoals rugzakjes, wandelschoentjes en zwemvesten voor je hond. We mochten alles passen en de eigenares hielp bij het kiezen van de juiste maat. Ze heeft ook allerlei voeding en speeltjes die zeer hondvriendelijk zijn. Zeer vriendelijk en goede service.
Zelfs buiten de openingsuren kon ik er terecht na een telefoontje. Heel aangename bediening. En wat het allerbelangrijkst is: Chanel krabt niet meer aan haar huid na het eten van deze voeding. Marleen
Goede uitleg gekregen!
Wij komen graag vanuit Nederland naar Groovy Dogs om te winkelen. Een zeer mooie winkel en vriendelijke bediening. Prima services. Wij zijn een zeer tevreden klant.
Super vriendelijke uitbaatster, die je met alles direct zal helpen. Van verse voeding tot korrels en allerlei speelgoedjes voor de hondjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid