facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groesting

Groesting

Info

Goesting in Groenten! De groenten-kok aan huis verwent je van picknick tot diner op je favoriete plekje, met veggie, vegan, vlees en vis!

Adres: Molenstraat 91, 1770 Liedekerke
Telefoonnummer: +32 (0)484 182 989
Stad: Liedekerke
Route: Molenstraat 91
Postcode: 1770



op zoek naar gerelateerd: Traiteur Liedekerke
Recensies
Al verschillende keren lekker gegeten bij Groesting. Van hapjes met sangria tot een bord lekkere verse chili sin carne. De maaltijden zijn heel origineel en goed samengesteld. Groesting is zeker een aanrader!
Was heerlijk! Verrassende en originele maaltijden. Heerlijk gekruid. Kaneel-wortelsalade met amandelen en de chili sin carne zijn echte aanraders. Super bediening ook! Doe ik opnieuw!!
Ik heb zo genoten van de lekkere maaltijden waarmee je ons de voorbije dagen hebt verwend. De woorden die bij me opkomen zijn hartelijk, authentiek, natuurlijk, evenwicht, verrassend, veelzijdig. In elke hap voel je jouw passie voor koken. Dank je om die met ons te delen!
Na een gezellige wandeling verwend door een gepassioneerde kok!Verfrissend gecombineerde groentehapjes, heerlijke lokale bieren en een zalige kaastaart met peertjes. Het leven kan mooi zijn.
Origineel en heerlijk, met veel smaak en kleur. Leuk voor familiefeesten en groepen.
Fijn gewandeld met tussenstops vol originele en lekkere gerechtjes! Een aanrader :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid