facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groepspraktijk Tille

Groepspraktijk Tille

Info

multidisciplinaire groepspraktijk voor kinesitherapie, osteopathie, podologie, diëtiek, psychologie/psychotherapie, logopedie en functional training.

Geschiedenis

Onze levensomstandigheden zijn door landbouw, industrie, technologie en de komst van fastfood stevig gewijzigd. We bewegen te weinig, eten minder gezond en hebben vaak een onvermogen gecreëerd om te kunnen ontspannen. Resultaat: de ‘moderne’ maatschappij leidt tot een groot aantal problemen en klachten die via verschillende invalshoeken kunnen worden benaderd.

In groepspraktijk Tille proberen wij u verschillende tools aan te rijken om zowel lichaam (via voeding en beweging in de ruime zin) als geest te ondersteunen. U kan bij ons terecht met heel wat van uw klachten. Wij bieden u een ruim aanbod aan (para-medische) therapieën met als ultiem doel u zo adequaat mogelijk bij te staan in een verder streven naar een betere gezondheid.

Binnen onze praktijk hebben we osteopathie, kinesitherapie, podologie, diëtiek, logopedie, vroedkunde en personal training op elk niveau en voor iedereen toegankelijk. Van kind tot volwassene, van topsporter tot gepensioneerde, … .

Hebt u vragen, aarzel niet om contact op te nemen!



"Multidisciplinaire paramedische groepspraktijk voor kinesitherapie/manuele therapie, osteopathie, podologie, diëtiek, psychologie/psychotherapie, logopedie en functional training.Specialisaties binnen sport, kinderen, zwangerschap, ... ."
Adres: Gistelsteenweg 101, 8490 Varsenare
Telefoonnummer: 050 70 30 40
Stad: Varsenare
Route: Gistelsteenweg 101
Postcode: 8490



op zoek naar gerelateerd: Logopedie Varsenare, Groepspraktijk podologie, Yoga Varsenare, Ongehoord varsenare
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Baby & Tille Baby & Tille 0 meter Geniet samen met je baby van een deugddoende workout met spierversterkende oefeningen...
Thuisverpleging Willaert Thuisverpleging Willaert 434 meter We hebben palliatieve verpleging gekregen van thuisverpleging Willaert en zijn daar h...
Recensies
Osteopaat Maïté Liagre heeft mij super goed geholpen. Ik had al maanden last van mijn rug en nu ben ik er vanaf. Ze is super vriendelijk en kent haar vak!! een TOP osteopaat!!
En ik die dacht alleen met sporten kom ik er! Not! had deze topper nodig om nog een niveau of 2 hoger te geraken! top begeleiding en op maat! thx Dorien
Wat onmogelijk leek werd realiteit. Ik probeerde al lang te vermageren door vooral vegetarisch te eten maar toch was een zondiging rapper gebeurd dan gewenst. Dorien gaf me een schema waarvan mijn maag een tevreden gevoel kreeg! Ik moest nog meer eten als vroeger maar beperkter en gezonder! Uiteindelijk op 7 maand zonder sport wat ze niet weet van 103 tot 91 kilo. Dankjewel hopelijk help je nog veel onzekere personen!
Toffe locatie. Leuke therapeuten. Goed persoonlijk contact en er wordt geluisterd naar de problematiek. Overleggen als team heel goed.
Mooie, nieuwe multidisciplinaire groepspraktijk waar men je warm en vriendelijk onthaalt, helpt en eventueel doorverwijst.
Kindvriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid