facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groepspraktijk Manos

Groepspraktijk Manos

Info

Manos is een multidisciplinair gezondheidscentrum. Wat je klacht ook is, ons team staat voor je klaar. Dit doen we vanuit een grondige kennis, technisch sterke vaardigheden, empathie en oprechte passie. Hier ben je echt in goede handen.



"Your greatest wealth is your health.Bij Manos geloven we sterk dat we als mens fysiek en persoon mentaal-emotioneel één geheel vormen.Onze missie is dan ook de mens als een geheel te behandelen. We behandelen dus niet het symptoom, maar eerder de mens met een klacht waarachter een hele een oorzaak-gevolg-keten is opgebouwd. Dankzij de verschillende disciplines binnen onze groepspraktijk kunnen we al de facetten van deze keten behandelen. Zo werken we echt oorzakelijk. Je bent bij ons dus echt in goede handen."
Adres: Hazendreef 5, 2970 Schilde
Telefoonnummer: +3233867807
Stad: Schilde
Route: Hazendreef 5
Postcode: 2970


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Osteopaat Schilde, Chiropractor Schilde, Sportmassage Schilde, Prenatale kine Schilde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Artaz Yoga Studio Artaz Yoga Studio 972 meter Bij Yoga Studio Artaz kan je terecht voor: Kundalini Yoga/ Yin Yoga/ Workshops/ coach...
Recensies
Vandaag eerste intake/behandeling gehad door Nicky Segers. Zeer tevreden met de professionaliteit, kwaliteit en tis een toffe madam.
Ik had nog nooit osteopathie geprobeerd. Ik had felle snijdende pijn waarbij slapen moeilijk was. Er was niet direct een oplossing te vinden. Na 1 behandeling van Kelly en een voedingssupplement na haar aanraden, was ik van de pijn verlost. Ik kan het nog altijd niet geloven. Professionaliteit ten TOP ! Erg bedankt om mij van mijn pijn te verlossen
In september 2021 ben ik begonnen met personal trainer Maurik Morbée. De resultaten zijn fantastisch. Ik zat fysisch en mentaal in een dip. Dankzij de tips en het eeuwige goede humeur van Maurik ben ik nu een betere versie van mezelf. Spiermassa is toegenomen, gewicht zeer verbeterd en ook mijn sportresultaten zijn erg verbeterd. Ik raad iedereen Maurik aan als personal trainer en hoop nog lang verder met hem te kunnen trainen. Anthony Godfroid, 6 april 2022, 's-Gravenwezel
Bijzonder aangename kennismaking met groepspraktijk Manos. Kelly, heeft me als osteopaat bijzonder goed & succesvol geholpen met mijn rugklachten na de bevalling van onze dochter. Waarvoor enorme dank! Naar aanleiding van mijn kennismaking met Kelly, ben ik in de praktijk in contact gekomen met Kirsten, voedingscoach. Wat me het meest is bijgebleven; weet wat je eet! Het is niet evident om een drukke agenda te combineren met gezonde eetgewoonten maar Kirsten heeft me op weg geholpen en getoond dat het makkelijker is dan je ooit zou durven denken. Dankzij haar, heb ik mijn lichaam beter leren kennen en geniet ik nu van mijn dagen zonder maagklachten. Leuke surplus en logisch gevolg, weer enkele kilo'tjes lichter. Dank voor alle hulp!
Wanneer je last hebt van nek en rugklachten is groepspraktijk Manos een echte aanrader! Kelly zoekt de oorzaak van de klachten en werkt zeer gericht .Géén last meer.Geeft ook tips voor in de toekomst problemen te vermijden. Kelly is zéér vriendelijk . Ik ben blij dat zij mij heeft kunnen helpen en kan ze iedereen aanraden.
Top praktijk! Al enkele keren beland na pijn in nek en rug. Telkens zeer goed en professioneel verder geholpen & vooral zeer snel verlost van pijn. Kelly gaat zeer gericht te werk en met een duidelijke uitleg. Al verschillende keren ook aanbevolen aan kennissen, collega's & familie. Deze zijn ook altijd snel en goed verder geholpen.
Kelly is al mijn osteopathe en kinesist van lang voor ze deze praktijk is begonnen, maar ze is zo goed dat ik er de extra kilometers wel voor over heb. Ze geeft duidelijke uitleg en ze lost het probleem telkens op! Een absolute aanrader
Kelly is écht een krak in haar vak. Heel gedreven ook. Bovendien heeft ze magische handen. Ze behandelt niet alleen het probleem, ze zoekt ook naar de oorzaak ervan zodat je weet hoe je kan vermijden dat het terugkomt. Een aanrader!
Ik heb de kans gehad om een voedingstraject bij Kirsten te volgen en in 1 woord: AANRADER! Haar persoonlijke aanpak en doelgericht advies hebben mijn ogen geopend en me heel veel bijgeleerd. De afgelopen maanden hebben niet alleen mijn voedingspatroon maar ook levensstijl veranderd. Ik ben alvast grote fan!
Fantastische service daar ze in deze praktijk niet alleen symptomatisch werken. Ze gaan op zoek naar de oorzaak en behandelen op basis daarvan. Ook de workout en food tips om thuis verder te werken en toekomstige problemen te vermijden zijn een absolute plus!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid