facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groepspraktijk Ars Medica

Info

Dr. Hilde Meert
Dr. Sigrid Musch
Dr. Ingeborg Hofman
Dr. Nele De Koninck

Dr. Staf Rokegem (HAIO)
Dr. Bert Van Herzele (HAIO)

Adres: Dwarsstraat 31A Bus 1, 9450 Denderhoutem
Telefoonnummer: +3254320666
Stad: Denderhoutem
Route: Dwarsstraat 31A Bus 1
Postcode: 9450


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Ars Medica afspraak maken, Dokters in Denderhoutem, Dokterspraktijk Haaltert, Dokter Meert, Dokter van wacht Haaltert, Elise De saedeleer, Huisartsenpraktijk, Dokter elke Haaltert
Recensies
Op dokter Hilde Meert kan je echt rekenen. Als jaren patiënt is zij een topper!! Ze doet wat je vraagt, en begrijpt ook jouw situatie! Voor mij een blijvertje!
voorlopig tevreden, ik vind het enkel spijtig, dat je voor dringende gevallen zelden bij je arts naar keuze terecht kunt, dat is mijn enige puntje die vatbaar is voor verbetering.
Mijn ouders gaan al bij dr meert en co sinds ik een baby was. Ben nu 30 jaar. De rest van de familie gaat er ook al tientallen jaren. Ben nu verhuisd en ga bij een andere huisdokter dichtbij. Echter ging ik hier nog af en toe wat nooit een probleem was. Bij mijn laatste 'teleconsultatie' werd ik lekker afgescheept dat ik maar bij 1 huisdokter mag gaan en ik bij hun op inactief ging worden geplaatst. Alle dokters zitten bomvol, ook mijn enige huisdokter dat nu meer dan 2 weken vol zat, dus is het gemakkelijk om even bij ars medica te gaan als ik in de buurt ben bij familie. Nu niet meer dus, mag er gewoon niet meer binnen. Die nieuwe dokters hebben geen hart meer voor mensen, enkel maar tokkelen achter hun pc'tje.
Als jullie niet vriendelijke mensen zoeken... jullie gaan ze hier vinden ! Ik rijd dan liever 30 km met zieke kind bij andere Praktijk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te veel verschillende dokters op korte tijd
Goed en zeer behulp zaam.xx
Correcte service
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Groepspraktijk Ars Medica met het openbaar vervoer


Denderhoutem Nieuwstraat 260 meter
32
33
Denderhoutem Nieuwstraat 260 meter
330
Denderhoutem Nieuwstraat 270 meter
32
33
Denderhoutem Nieuwstraat 270 meter
330
Denderhoutem Borrekent 360 meter
330

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid