facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groep Willems-Verselder

Groep Willems-Verselder

Info


Verzekeringsmakelaar
Vastgoedkantoor
Beleggingen & Kredieten

Geschiedenis

Groep Willems-Verselder wordt opgericht in 1989 en betrekt in 1999 een nieuw pand in de Boelare 86 te Eeklo.

Oorspronkelijk ligt de nadruk op bankzaken en verzekeringen maar als totaal dienstenkantoor blijkt ook de vastgoedbemiddeling een onmisbare en sterk gewaardeerde service voor ons cliënteel.

In 2005 breidt het kantoor verder uit door de samenwerking met Zakenkantoor Freddy Boels te Maldegem-Adegem, Staatsbaan 72/5.

In 2007 startten wij ons nieuw kantoor te Sint-Margriete, Kerkplein 1 waar u 3 halve middagen per week terecht kan voor uw bankzaken.

Sinds 2013 werken wij samen met het Kantoor Annie Bral te Evergem, hiermee bevestigen wij opnieuw onze groei in Oost-Vlaanderen.

Service op maat, van mens tot mens, vakkundige begeleiding in uw zaken, zowel op financieel als op verzekeringsvlak … zijn dé troeven die onze klanten reeds jaren weten te waarderen.


Onze leuze luidt ‘Wij maken steeds tijd voor U’ .

Deze maken we onder andere waar met onze ruime openingsuren:
elke maandag/woensdag/vrijdag van 8u30 tot 18u30 en elke dinsdag/ donderdag van 8u30 tot 17u00 (met een middagpauze van 11u30 tot 13u30).
In Eeklo ook op zaterdagvoormiddag van 8u30 tot 11u30.
Op kantoor is ook steeds minimaal één vennoot aanwezig die u te woord kan staan.

Wij maken natuurlijk ook graag een afspraak bij u thuis.

Persoonlijke service blijft belangrijk!




"Groep Willems-Verselder is al sinds 1989 uw regiospecialist in vastgoed, verzekeringen en beleggingen in het Meetjesland en regio Gent.Adviezen op maat voor zowel particulieren, zelfstandigen en KMO's.Contacteer ons gedreven team voor een vrijblijvende afspraak op kantoor, of bij u thuis.U vindt onze kantoren te Boelare 86 - Eeklo en Weststraat 60 - Sleidinge."
Adres: Boelare 86, 9900 Eeklo
Telefoonnummer: 09/377 31 77
Stad: Eeklo
Route: Boelare 86
Postcode: 9900


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 08:30 - 11:30


op zoek naar gerelateerd: Willems-Verselder verzekeringen, willems-verselder te huur, Immo Eeklo, Te koop Willems-Verselder, Boelare 118 Eeklo, Immo Eeklo te huur, Immo Meetjesland, Immo Van De Woestijne te koop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huis in de kijker Huis in de kijker 44 meter Welkom bij ERA Vastgoed Thuis, uw vastgoedmakelaar in het Meetjesland.
DVV Meetjesland DVV Meetjesland 51 meter Heel bekwame medewerkers, staan open voor al je vragen, zelfs als het wat lang duurt....
Kantoor Van De Woestijne - De Boever BVBA Kantoor Van De Woestijne - De Boever BVBA 287 meter Uiterst vriendelijke chef alsook zijn secretaresse. Prima service. Een aanrader
Vastgoed Verdus Vastgoed Verdus 300 meter Stijn is een topmakelaar waar je altijd op kan rekenen. Zowel voor de aankoop van ons...
Immo Van De Woestijne Immo Van De Woestijne 300 meter Wij werken reeds meerdere jaren met dit immokantoor in verband met verhuring van pand...
Vastgoed Unicum Vastgoed Unicum 411 meter Bij aanvang wat minder omdat het lang duurde alvorens we reactie kregen, maar werd na...
Clincke nv Clincke nv 481 meter Correcte afwerking van je dossiers
Immo Yves Immo Yves 497 meter Door Anneleen geholpen, zeer vriendelijk en ervaren. Vlug in contact gebracht met de ...
Van de Velde - Vandeputte Van de Velde - Vandeputte 550 meter Een voorbeeld voor andere banken !!!
Huysman verzekeringen & financieel advies Huysman verzekeringen & financieel advies 660 meter Persoonlijke service en steeds bereikbaar in geval van nood.
Vastgoed Minnaert Vastgoed Minnaert 3 km Voor zowel de aankoop van onze woning als verkoop van onze oude woning gingen wij in ...
Recensies
De zoveelste gangster immo. Wij hebben beide vast inkomen. Goede huurders. Huren reeds 8 jaar. Dezelfde dag wordt er door immo afspraak gemaakt waardoor enkel mijn man kan gaan. Immo wantrouwt dit. Wij hebben alle documenten afgegeven, huidige huur, inkomens, paspoorten, trouwboekje etc... dan worden we meer dan 10 dagen aan het lijntje gehouden. Er wordt niet teruggebeld, afspraken niet nagekomen, leugens, etc... Dan via sms!, telefoneren durven ze niet?, krijgen we bericht dat pand aan iemand anders is toegewezen. Twee weken later staat het pand nog steeds te huur op alle sites en eigen website. De truuk van mooi pand dat toch niet te huur is. Te mijden immo.
geen service naar de koper toe . Men speelt of stelt moedwillig bepaalde attesten uit tot na de verkoop . Trap hier niet in en teken pas als U alle attesten heeft en documenten ter inzage , laat je niet vangen met de woorden het wordt allemaal wel geregeld of het komt wel in orde . Want uitstel is het favoriete trucje hier en de tijdsdruk hiervan profiteren zij .
Heb mijn huis verkocht via immo verselder en moet zeggen is altyd keurig en netjes verlopen afspraken waren minutieus en ook altyd vriendelijk behandelt geweest uiteindelijk is de woning verkocht op 1 dag zou ik nog een immo nodig hebben om m'n huis te verkopen zal ik niet twijfelen!
Sinds kort voor Willems-Verselder gekozen om mijn verzekeringszaken te regelen. Heel tevreden. Bekwame en behulpzame professionals.
Zeer aangename manier van samenwerken, pakken de zaken uiterst professioneel aan met kennis van zaken. Echte aanrader!
Heel aangename mensen met kennis van zaken. Kennen nog de waarde van een persoonlijke aanpak!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid