facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groep NBA Verzekeringen

Groep NBA Verzekeringen

Info

Uw onafhankelijke verzekeringsmakelaar met expertise in ondernemingen, vrije beroepen, VZW's en particulieren.

Geschiedenis

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar is Groep NBA erkend door de controledienst van de verzekeringen. Ons Brocom-label, het kwaliteitslabel van de verzekeringsmakelarij, garandeert een adviesverlening gedragen door professioneel engagement.

De gebundelde krachten van de kantoren Feys, Renard, Bossuyt & Sinnesael zijn goed voor meer dan 40 jaar ervaring in de sector. Wij bieden onze klanten gepersonaliseerde totaaloplossingen tegen de beste marktvoorwaarden en volgens het principe “service boven alles”.

Onze expertise spitst zich toe op ondernemingen, vrije beroepen, vzw’s en particulieren.
Zo bieden we de bedrijfsleider globale oplossingen, zowel voor bedrijfsverzekeringen (o.a. aansprakelijkheidheid, patrimoniumverzekeringen, employee benefits) als voor zijn eigen sociale bescherming binnen de beste fiscale optimalisatie. Duizenden vzw's genieten van unieke polissen, opgesteld op basis van hun eigen specifieke uitdagingen.

Strategische partnerships laten toe ons kennisplatform uit te breiden in functie van onze doelgroepen en maken van Groep NBA één van de hoofdrolspelers inzake verzekeringen in België.

Adres: President Kennedypark 24, 8500 Kortrijk
Telefoonnummer: 056/23.18.70
Stad: Kortrijk
Route: President Kennedypark 24
Postcode: 8500


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Groep NBA consultancy
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Financial Talents Financial Talents 238 meter Heel open en vriedelijk voor nieuw personeel aan te werven . Hier voor 4steren Prior ...
VivAccount VivAccount 976 meter VivAccount voert privéboekhoudingen, verleent advies en creëert een Excel-tool waarme...
Argenta Kantoor Derdeyn Argenta Kantoor Derdeyn 2 km Ze maakten veel tijd voor mij vrij en gaven mij goed advies. Top kantoor.
Recensies
Super personeel !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid