facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groep Alenus & Partners

Groep Alenus & Partners

Info

Alle verzekeringen, beleggingen en kredieten. Wij helpen u graag bij het beschermen van uw dierbaarste bezit. Hierbij staat onze persoonlijke service steeds op nummer 1.



"Groep Alenus & Partners is een DVV verzekeringen kantoor, gespecialiseerd in verzekeringen en kredieten. Bovendien is onze professionele expertise zowel gericht op particulieren als op zelfstandigen en kmo’s.Aan de ene kant hechten wij veel belang aan onze handige digitale service. Zoals bijvoorbeeld afspraken maken, schade aangeven en bewijsmateriaal aanleveren. Want dat kan allemaal eenvoudig verwerkt worden via onze website. Bijgevolg kunnen wij uw dossier sneller en efficiënter afhandelen.Aan de andere kant streven wij naar een sterke persoonlijke aanpak voor elke klant. Kortom, wij maken steeds tijd voor u, met verzekeringsadvies op maat van uw situatie en uw behoeften."
Adres: Dorpsstraat 19, 3560 Lummen
Telefoonnummer: 013 52 10 05
Stad: Lummen
Route: Dorpsstraat 19
Postcode: 3560



op zoek naar gerelateerd: DVV Herk-de-STAD
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Argenta Lummen Argenta Lummen 129 meter Geen fijne ervaring
Recensies
25 jaren klant met alle verzekeringen van onze familie. Nieuwe wagen en we gaan eens langs voor een offerte met in de achterzak een aanbod voor een full omnium verzekering van het automerk van de nieuwe wagen. 500 euro duurder bij DVV, en dat voor een vaste klant. Nadat ik de offerte van de garage tevoorschijn tover, kan er plots 400 euro vanaf. Sorry, dit is allesbehalve klantvriendelijk. Ik ga mijn andere polissen ook eens bezien.
Ben al jaren klant goede bediening altijd klaar om een oplossing te bedenken echt er. Vriend voor het leven goede en vriendelijke mensen die je bijstaan met daad en raad en ook je situatie kunnen inschatten erg blij met hun
Ik ben al jaren tevreden over Alenus & Partners. Bijgevolg, geen opmerkingen. Mvg Louis Vanderheyden
Al drie maandan nog geen expert gekregen voor waterschade. Nemen ons niet serieus omdat het volgens hun een kleine schade is. Ze laten het zolang slepen op hoop dat alles droogt! Alles op tijd betalen. Tot dat je een probleem hebt we zijn verzekerd maar van service niet kunnen spreken !
Al jaren vaste klant. Alleen maar aan te raden. Beste service en familiaal sfeer
EEN REGELRECHTE SCHANDE BEDRIJF! ZE HEBBEN MIJ 7 MAANDEN ZONDER RIJBEWIJS LATEN RONDRIJDEN ! TEGENGEHOUDEN AUTO WEG GETAKELD OM DAARNA TE HOREN TE KRIJGEN VAN DE VERWZEKERING DAT ZE DE POLIS GESCHRAPT HEBBEN DOOR TE LATE BETALING. ZONDER ENIGE VERWITTIGING ,NIET VIA MAIL OF TELEFONISCH!
Super vriendelijk en niks is teveel. Bij DVV in lummen ben je niet een nummer zoals op vele andere plaatsen!
Een jaar lang niet verzekerd gereden, terwijl k dacht dat ik in orde. Reactie van hen: oh die papieren liggen hier, tis nooit verstuurd geweest. Schandalig!!
Een prima service, altijd alles onmiddellijk in orde. Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid