facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groener

Groener

Info

Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw privé -of bedrijfstuin, park of bos.

Geschiedenis

Het Groener team staat klaar voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw privé -of bedrijfstuin, park of bos.
Onze Tuin -en landschapsarchitecten maken er hun passie van om steeds een origineel en goed doordacht tuin of (semi) openbaar project af te leveren. Telkens met veel aandacht voor de geest van de plek en de gebruikers.
Onze vakbekwame aanleggers leggen zich volledig toe op het nauwgezet uitvoeren van de werken om tot een kwaliteitsvol en duurzaam resultaat te komen.
Onze gedreven onderhoudsploegen staan steeds klaar om uw nieuw aangelegde of reeds bestaande tuin te beheren. Zodat het elk seizoen tot in de puntjes in orde is!

Adres: Oostvaartdijk 44, 1850 Grimbergen
Telefoonnummer: 0476/89.47.42
Stad: Grimbergen
Route: Oostvaartdijk 44
Postcode: 1850


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Groener Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BMGT BMGT 3 km Geweldige service
Recensies
Zeer mooi werk geleverd! Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat :- Prima communicatie. Dank u Groener.
Pakken zwartwerkers aan betalen ze dan niet goed dikke overuren wel vriendelijk maar behandeld hun personeel als honden
Leuke sfeer om in te werken.
Een plezier om mee samen te werken!
Vertaald door Google Ja, het is een groot bedrijf dat zich bezighoudt met de voorbereiding en het zaaien van het land waar het gazon wordt gezaaid, dan houdt het zich bezig met het maaien van het gazon en heggen, en alle symmetrische planten in de menselijke tuin, dan houdt het zich bezig met terrassen gemaakt van megategels en nog veel meer! Origineel Da este o firma mare care se ocupa cu pregătirea si insamantarea terenului unde se seamana gazon,apoi se ocupa cu tunderea gazonului si a gardurilor vii,si a tuturor plantelor simetrice din curtea omului,apoi se ocupa cu terase din mega dale si multe altele!
Vertaald door Google Het is een bedrijf dat zich bezighoudt met tuinieren, van de voorbereiding van het land en het zaaien van het gazonzaad en de verzorging tot het maaien van het gazon en het onderhoud en het snoeien van de heggen en niet alleen dat, en ze werken met mensen met vertrouwen en hart , en ook op het gebied van het maken van hofjes, trottoirs, terrassen van klinkers, megadalen van kandelaar, per blauwe steen! Origineel Este o firma care se ocupa in gradinarit,de la pregatirea terenului si semanatul semintei de gazon si de ingrijirea lui de tuns gazonul si de intretinerea lui si de tuns garduri vii si nu numai si lucreaza oameni cu incredere si cu inima,si lucreaza si in domeniul de a face curti,trotuare,terase din pavele,megadale din piatra candla,piatra per blue!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid