facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groenendijk Weert

Groenendijk Weert

Info

www.groenendijkweert.be

Geschiedenis

Restaurant en Palingkraam



"Langs de Schelde in Weert heropenden wij, Peter De Block en Nele Onghena, in 2007 Restaurant Groenendijk Weert.Je kan bij ons terecht voor palinggerechten, hét product van de streek, Vlaamse klassiekers, vegan Vlaamse klassiekers, verschillende mosselbereidingen seizoen en een afwisselend suggestiebord volgens het seizoen.In de zomer zorgt het zuiders terras met uitzicht op de Scheldedijk voor een instant vakantiegevoel."
Adres: Dijkstraat 1, 2880 Bornem
Telefoonnummer: 038896878
Stad: Bornem
Route: Dijkstraat 1
Postcode: 2880


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurant de Oude Schelde Weert, Paling eten in Bornem, Groenendijk - Wintam, Restaurant Groenendijk, De Weert (Bornem)
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Den Dijkgraaf Den Dijkgraaf 3 km Ribbekes à volonté! Keuze uit 50 soorten ribbekes! Uitgebreide kaart, zowel vlees- a...
Grand Café De Watertoren Grand Café De Watertoren 3 km Gezellig, lekker en snelle bediening. Coronaproof
Frituur De Nieuwe Kouter Frituur De Nieuwe Kouter 3 km Normaal gesproken op de web-site staat dat ze tot 22.00 u open zijn ik ging er van ui...
De Cluyse De Cluyse 5 km Veel van verwacht maar beetje tegengevallen. Paling int groen was goed maar de in mos...
Sinte Marie Sinte Marie 5 km heerlijke gerechten, vlotte bediening en zeer uitgebreide wijnkaart.
De MessinC De MessinC 6 km We zijn daar met onze wandelclub gaan eten was lekker niet te lang moeten wachtenEte...
Chez nona Chez nona 8 km Heel lekkere gegrilde gerechten. Zalige ijskreem als dessert. Gezellig terras. Vriend...
Recensies
Fantastisch gegeten. De paling degustatie genomen. Alles was tip top in orde ! Ook super vriendelijke bediening en super gezellig aangekleed . Wij komen terug !
Het was een goeie verrassing want het was ons eerste bezoek aan dit gezellig restaurant. Van buiten wisten wij niet goed wat we gingen vinden, uitendelijk zoals ik zij "Een goede verassing" Dank U aan de uitbaters, voornamelijk aan het vrouwtje in de keuken. Merci Madame! . Sukses nog. Nicole & Jean Vanlier
Warme cava en dranken, antwoord: het is een warme dag, wij kunnen er niets aan doen... Mosselen niet top, zelfs net onvoldoende. Ober wel vriendelijk en snel doch alleen voor teveel mensen. Eerder tegengevallen.
Wij zijn met twee gaan eten, ik had de vol au vegan en mijn compagnon had de vegan stoverij. Alle twee de gerechten meer dan genoeg, smaken zaten perfect! Genoeg van frietjes en de ober was ook zeer vriendelijk. Cocktails groot genoeg kortom een aanrader als vegan. Wij komen zeker terug! Vegetarische menuopties: Beste vol au vegan! Parkeren: Naast de zaak
Een apart maar heel gezellig restaurant met joviale, fijne uitbaters. Heel erg fijn dat er een volledige vegan kaart is met echte gerechten en meerdere keuzes, fantastisch! We namen de vegan hapjes, dit was een enorme schotel met allerlei lekkers erop. Enkel het hoofdgerecht kwam dan nogal snel na die grote schotel maar was ook erg lekker, de vol au vegan en champignons steak. Ook erg leuk dat de aperitief in een coupe wordt geserveerd, love this! Wij komen sowieso terug. Zó dankbaar voor de mooie vegan opties, veel succes er nog mee.
Heel leuk en gezellig restaurant. De steak is hier echt een aanrader. Een heel mooi groot stuk vlees. Zacht als boter. Prijs kwaliteit is dit echt een aanrader.
Mijn absoluut lievelingsrestaurant! Vriendelijke, vlotte en snelle bediening door een zeer bekwame en joviale barman. In de zomer kan je lekker ontspannen op het gezellige terras en wanneer het wat frisse is kan je binnen genieten van een leuk interieur! Het eten is uitstekend, nog nooit een opmerking over gehad en de porties zijn meer dan voldoende. Ze hebben ook een vegan menu met heerlijke gerechten! Een echte aanrader!
Super vriendelijke uitbaters, veel vegan opties waar echt de tijd en moeite is ingestoken. Elke keer opnieuw super lekker! Doen 1x per maand een vegan ontbijt dat echt goed in een steekt en ruim voldoende is. Een aanrader om hier te komen! Vegetarische menuopties: Verschillende vegan opties! En super lekker!
Een aanrader! 2 volwassenen, 1 kind 9. Super lekker gegeten, heel vriendelijke bediening man liep heel de zaal alleen, straf, superlief voor de kids, geweldige vegankeuken. We komen zeker terug!
Hèèl lekker gegeten, ook voor de veganisten een grote keus aan gerechten. Fantastische bediening en gezellige omgeving.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid