facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groenbedrijf Van Vlierden

Groenbedrijf Van Vlierden

Info

Groenbedrijf Van Vlierden, uw partner voor tuinaanleg en - onderhoud voor particuliere en bedrijfstuinen, groendaken, daktuinen en verticale gevels.

Geschiedenis

TUINAANLEG

Onze exclusieve tuinen nestelen zich harmonieus in het omliggende landschap en weerspiegelen het karakter van uw woning. De ontwerpen geven uiting aan sobere klasse en monochrome kleurenpaletten. Perfect geïntegreerde inspiratiebronnen maken van elke tuinwandeling een verrassende ontdekkingstocht. De stijl kan variëren van klassiek of barok tot design en eigentijds. Heel uiteenlopende tuinsferen vloeien naadloos in elkaar over. Precies zoals u dat wenst.

Bij moderne woningen werken we met kunst, strakke lijnen en veel groen. Bij landelijke woningen gebruiken we een meer speelse beplanting. De stadstuin staat dan weer vol verrassende, bijzondere objecten die het geheel een zeer persoonlijke toets geven. Deze intieme tuin is een oase van rust, ver weg van de hectische stadstaferelen die zich buiten de muren afspelen. Uiteindelijk kiest u natuurlijk zelf hoe uw tuin er zal uitzien. Wij zorgen ervoor dat uw wensen en dromen realiteit worden.

GROENDAKEN

Of het nu gaat om nieuwbouw of een renovatieproject, voor elk dak bestaat er een gepaste oplossing. Wij transformeren uw dak in een heerlijke oase van groen. Ideaal om even aan de stadsdrukte te ontsnappen. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Wij leggen zowel extensieve of sedumdaken aan - dit is begroeiing zoals gras, mos en kruiden op daken die niet bedoeld zijn om op te lopen - als intensieve daktuinen. Deze laatste zijn echte leefruimtes waarin je kunt rondlopen. Een extra substraatlaag en een aangepaste onderbouw zorgen ervoor dat werkelijk alles mogelijk is. Bloemen, planten, struiken, bomen, terrassen, tuinhuisjes, vijvers, watervallen … the sky is the limit.

Een daktuin is bovendien niet alleen mooi maar ook bijzonder praktisch! Een groendak isoleert namelijk uitstekend zowel tegen geluid, als tegen warmte en koude. Met deze natuurlijke airco bespaart u op verwarmings- en energiekosten. Bovendien ontlast u met een daktuin de riolering en verlengt u de levensduur van uw dak en de dakbedekking.

GROENE GEVELS

Gevelbegroeiing is een gevel of een muur laten begroeien met planten. Dit kan door middel van klimplanten maar ook door middel van vaste planten en kleine heesters. Het heeft een grote ecologische waarde en zorgt voor een grotere biodiversiteit in steden. Gevelbegroeiing is in opmars omdat met een beperkt vloer oppervlak veel groen gerealiseerd kan worden en onbenutte wanden een architectonische bestemming krijgen.

Er zijn twee type gevelbegroeiing namelijk grondgebonden en niet grondgebonden systemen.

Sinds de inbreng van nieuwe innovatieve systemen zijn er nu ook mogelijkheden om uw gevel te begroeiien zonder gebruik te maken van de grond.

Hierbij spreekt men dan van niet grondgebonden gevelbegroeiing, dit wil zeggen: Hierbij worden planten niet vooraan de gevel in de grond aangebracht maar in een alternatief groeimedium boven elkaar.

De verscheidenheid in klimplanten is enorm. Sommige blijven ook in de winter groen, andere krijgen in de herfst mooie roodtinten. Er zijn eenjarige en meerjarige klimplanten. Klimmers komen in alle vormen en kleuren. Deze planten nemen bovendien weinig (horizontale) plaats in. En ruimte is schaars, zeker in de stad. In steeds meer overheidsinstellingen, winkelcentra, ziekenhuizen en andere openbare en particuliere ruimtes zien we tegenwoordig groene gevels terug.

Adres: Berghei 10, 3910 Neerpelt
Telefoonnummer: +3211642028
Stad: Neerpelt
Route: Berghei 10
Postcode: 3910



op zoek naar gerelateerd: Tuinbedrijf Pelt, Facebook Van Vlierden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Winters Sonderingen bvba Winters Sonderingen bvba 3 km Vlotte en duidelijke uitleg. Zeer goed telefonisch bereikbaar en alle afspraken perfe...
Trimca Trimca 4 km Super , heel vriendelijke en bekwame vrouw
C'est Bonne C'est Bonne 4 km een traiteur, {Culinaire catering} http://www.cestbonne.be/
leukhuis.be leukhuis.be 5 km Een initiatief van G'oudendag.
Stukadoor / Stuc'adore Pleisterbedrijf Stukadoor / Stuc'adore Pleisterbedrijf 5 km STUC'ADORE PLEISTERBEDRIJF VOOR AL UW WERKEN KLEIN EN GROOT www.stucadore.be info.st...
Containerverhuur Neerpelt Terra Works Containerverhuur Neerpelt Terra Works 6 km Vertaald door Google Super service Origineel Super service
Recensies
Professioneel bedrijf goede afwerking vriendelijke personeel en goede prijs kwaliteit verhouding
Super personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid