facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groen Haacht

Groen Haacht

Info

Een lokale groene partij, met een menselijke, eerlijke en gezonde toekomst voor ons dorp!

Geschiedenis

De lokale tak van Groen in Haacht

Adres:
Stad: Haacht


Recensies
Prachtig ruig café in Haacht. Samen met mijn broer deze mooie zaak op helaas pas de laatste dag van Rock Werchter mogen ontdekken. Begonnen met een lokaal zurig speciaalbiertje geserveerd met garnaaltjes, vervolgens mooie gesprekken gevoerd met de eigenaar en zijn beste maat. Voor de sfeer zeker komen! De muzieksmaak van de eigenaar is ook pure rock ‘n roll!
Zeer leuke mooie afrikaanse zaak waar de tijd heeft stilgestaan in 1948.... De sympathieke zaakvoerder Christian heeft zijn hart op de juiste plaats. Leuke muziek opgenomen cassetjes van de radio! uit de jaren stilletjes. En voor de hond is er steevast een vers bakje water. Zonder twijfel een bezoekje waard indien je de echte sfeer wil opsnuiven van een gezellig café!
Al bij het binnenkomen ervaar je de unieke sfeer en de vriendelijkheid van de eigenaar. Fijn om rustig iets te drinken
Geen deftig terras.
Vriendelijk, uitstekend geserveerd bier. Mijn favoriete café.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid