facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groen Groen Tuinmachines

Groen Groen Tuinmachines

Geschiedenis

Wij verkopen en verhuren tuinmachines van Stihl, Viking, Gardena, Eliet, Iseki, Etesia, Kaaz, Honda, Stiga, Snapper, Metabo, Hayter, Ferris,…
Maar bij ons kan u ook terecht voor meststoffen, zaden en sproeistoffen.
Wij hebben ook onderdelen voor motoren van Honda, Briggs & Stratton, Kawasaki en Kohler.
En in ons eigen atelier doen wij ook onderhoud en herstelling van tuintoestellen.
Maar spring gerust eens binnen! Onze winkel is gelegen te ‘s-Gravenwezel.



"Sinds 1 december 2022 heeft Machineland de activiteit van tuinmachines Groen Groen overgenomen.Wij zijn gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en herstelling van alle machines voor tuin, park, bos en reiniging, zowel voor de particuliere als de professionele gebruiker."
Adres: Wijnegemsteenweg 59-61, 2970 'S-Gravenwezel, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03 658 68 00
Stad: 's-Gravenwezel
Route: Wijnegemsteenweg 59-61
Postcode: 2970



op zoek naar gerelateerd: Tuinmachines Zoersel, Beeckman TUINMACHINES, Tuinmachines kopen, Tuinmachines Corona, Stihl verhuur, Tuinmachines Antwerpen, Groen en Groen, Hakselaar huren schilde
Recensies
Prima service ook al kom je enkel voor onderdelen. Plus ze hebben hier ook wat stock liggen van onderdelen, waar vindt je dat nog ?
Goede service voor professionele machines.
Steeds supergoed geholpen, bij onderhoud hakselaar, goede uitleg bij aanschaf kettingzaag, en vandaag nog maar eens snel en goed geholpen! Nu moést ik wel één revieuw plaatsen, topzaak!
Beste service, vriendelijk personeel. Waren direct en correct geholpen.
Prima als je service wil en alsnog een correcte prijs wil betalen. Ze nemen hun tijd om u te woord te staan in de winkel nadeel is wel dat ze telefonisch totaal niet bereikbaar zijn op drukke momenten.
Bij Groen Groen betaal je je blauw blauw. Marges verlagen aub.
Super vriendelijke mensen. Techniekers kennen hun vak. Helpen je mee in en uitladen aan de auto. Goede uitleg bij afhaling van mijn grasmaaier na een onderhoudsbeurt.
Super hulpzame verkopers. Een heel goede uitleg gekregen en als resultaat de juiste grasmachine gekocht waarmee ik heel blij ben. Dezelfde dag geleverd.
Service gericht zeer behulpzaam en vriendelijke
Goede service duidelijk met afspraken perfect herstel atelier vriendelijk en begripvol bij aankopen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid