facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grill District

Grill District

Info

Catering en meer



"Laat je verrassen door onze prijs-kwaliteitverhouding, vraag vrijblijvend een offerte en proef van onze service en gedrevenheid."
Adres: Ruggebeekstraat 6, 9620 Zottegem
Telefoonnummer: +32468000805
Stad: Zottegem
Route: Ruggebeekstraat 6
Postcode: 9620



op zoek naar gerelateerd: Paella Zottegem, Bogaert Zottegem, Kip Zottegem, Afhaalmenu oudejaarsavond Zottegem, Bogaert ZOTTEGEM kerstmenu, Traiteurs Liedekerke, Paasmenu Traiteur, Traiteur Herzele
Recensies
29.04.2023 ons huwelijksfeest: een topper waar iedereen blijft over praten mede dankzij jullie team! Jullie sympathie, presentatie, kwaliteit waren overweldigend! Professioneel en 100% betrouwbaar. Wij konden echt ‘loslaten’ en alles in jullie handen vertrouwen. Bedankt Stephanie, Kristof en team en ZEKER tot een volgende keer! Jullie waren fantastisch en bezorgden ons een huwelijksfeest om echt NOOIT meer te vergeten!
Wij kozen het team van Grill District voor het groei-/12de verjaardagsfeest van onze dochter vorig weekend, en wat een goede keuze was dit! Het eten was fantastisch lekker, de bediening vlot en vriendelijk, alles piekfijn in orde en alleen maar positieve feedback van onze gasten! Toppers!
We hebben een tuinfeest - lentefeest voor onze kindjes gegeven en de catering werd door Grill District verzorgd. Alles verliep vlekkeloos ook ondanks het minder goede weer! De hapjes werden geserveerd en waren ruim en zeer mooi gepresenteerd. Zowel het voor- en hoofdgerecht waren ruim voldoende en alles werd warm opgediend, heel vlotte en toffe equipe! Ze kunnen er wat van!!! Dank je wel, Grill District.
Meer dan 1 jaar na ons huwelijk spreken de mensen er nog altijd over :" amai, dat eten was echt lekker!"
Het team van Grill District staat voor professionaliteit en kwaliteit. Steeds met een lach en een warm gevoel! Doe zo voort!
Alle gerechten worden met veel zorg en passie klaargemaakt. Een streling voor het oog en verrassend lekkere smaken! Een aanrader voor jouw feest
Een echte aanrader. Voor één van onze evenementen hebben we Grill District ingeschakeld, zij maakten heerlijke burgers en een mooi én lekker! dessertje. We zullen in de toekomst zeker nog Grill District inschakelen. :
Zalige cateraar, enorm goede prijs-kwaliteitverhouding, prachtige producten en wat een topteam & service… aanrader voor elke verjaardag, bedrijfsfeestje, trouwfeest, noem maar op!
Ik ben mattice de zoon van hun en super leuk en lekker smakelijk
Grill District stond in voor de burgers op de babyborrel van onze dochter. Super lekkere burgers in verschillende mogelijkheden. Ook het ontbijt en menu om af te halen is tot in de puntjes afgewerkt! Klasse!!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Grill District.

Zottegem cateringbedrijf

openingstijden, locatie, vervoer. Ruggebeekstraat 6 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Grill District adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Grill District. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Grill District delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Traiteur Bogaert Traiteur Bogaert 5 km Lekkere bufferen voor feesten of andere gelegenheden! Alles zit goed in elkaar met fr...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid