facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Griffel-Gifts

Info

Leuk dat je ons gevonden hebt! Ben je op zoek naar een uniek cadeautje? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij werken niet met voorgekauwde templates, maar streven naar het creeeren van buitengewone en toch betaalbare cadeautjes.

Geschiedenis

Toen we in 1996 onze eerste stapjes in de wereld van de persverkoop zetten, bestond onze core- business uit de drie grote pijlers in die sector namelijk lotto, rookwaren en pers. Enkele jaren later besloten we naast geschenkartikelen en ons uitgebreid assortiment wenskaarten, ook ballonnen en het fotosublimeren van spulletjes aan te bieden. Deze bewerking heeft vele voordelen, maar ook een kleine beperking. Het kan namelijk enkel op voorwerpen die daarvoor met een specifieke coating behandeld zijn. Na lang zoeken hebben we in het lasergraveren nu eindelijk de mogelijkheid gevonden om die beperking te omzeilen. Lasergaveren kan op zowat elke ondergrond (met uitzondering van PVC), het lasersnijden beperkt zich een beetje in materiaaldikte en materiaal. Maar de combinatie van sublimeren, lasergraveren en snijden maakt dat onze mogelijkheden om een
product op maat perfect aan uw wensen aan te passen, quasi onbeperkt zijn.
Uiteraard blijven we naast deze extra service, nog steeds onze basisproducten zoals pers, rookwaren, lotto, wenskaarten etc aanbieden.

Adres: Meerweydelaan 4, 2990 Loenhout, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32476780191
Stad: Loenhout
Route: Meerweydelaan 4
Postcode: 2990


Recensies
Al verschillende kadootjes besteld bij Griffel-gifts. Altijd verrassend goed en leuk gemaakt. Ik superblij om zo een origineel kado te kunnen afgeven, de ontvanger altijd super hard verrast door de persoonlijke toets ! Ik ben fan !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid