facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Greenroom

Greenroom

Info

Greenroom.be | Wine&Dine - Wineroom.be | Bar&Store

Geschiedenis

In ons concept wine&dine wordt er geen onderscheid gemaakt tussen voor- en hoofdgerechten. De menuformules laten toe om meerdere gerechten van de kaart te proeven en te ervaren... Tevens kan elk gerecht begeleid worden door een wijn naar keuze.

In onze bar&store Wineroom.be bieden wij meer dan 100 wijnen, gins, digestieven, cava’s en champagnes aan uit alle hoeken van de wereld.



"In ons concept wine&dine wordt er geen onderscheid gemaakt tussen voor- en hoofdgerechten. De menuformules laten toe om meerdere gerechten van de kaart te proeven en te ervaren... Tevens kan elk gerecht begeleid worden door een wijn naar keuze.In onze bar&store bieden wij meer dan 500 wijnen, gins, digestieven, cava’s en champagnes aan uit alle hoeken van de wereld."
Adres: Vilvoordsesteenweg 82 , Steenokkerzeel 1820, BE
Telefoonnummer: 02 303 44 41
Stad: Steenokkerzeel
Route: Vilvoordsesteenweg 82
Postcode: 1820


Openingstijden

Woensdag: 11:00-23:00
Donderdag: 11:00-23:00
Vrijdag: 11:00-23:00
Zaterdag: 16:00-23:00
Zondag: 11:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: green room betekenis, www lunch greenroom perk, green room wiki, tripadvisor greenroom, greenroom design, green room perk menu, green room restaurant, green room vertaling
Recensies
Een mooie ontdekking! Wij hadden er weliswaar een aangepast menu door een feest maar ik denk dat ook de normale kaart geweldig moet zijn. Mooie omgeving, mooie inrichting, vriendelijke bediening en heerlijk eten. Ook hebben ze een enorm mooie wijnkaart. Om te ontdekken!
Haute cuisine, alles was lekker. Originele menu's en prachtig uitzicht over de Brabantse velden.Eten: 5/5
Zeer goed eten met oog voor detail en voldoende,goede smaak paletten in de 4 gangen menu +dessert is en aanrader ! Komen zeker terugEten: 5/5
Aanrader in de wijde omgeving!!! Kindvriendelijkheid: Lagere school afstudeer feestje voor de dochter was perfect, aangepast kids menu en perfecte omgeving om balans te zoeken tussdn volwassenen en kinderen.
Zeer lekker gegeten en prima bediening. Echt een aanrader.Eten: 5/5
Een gemengde ervaring... en ik wil eigenlijk 3,5 sterren geven, maar dat gaat blijkbaar niet Leuk kader, zeer vriendelijke bediening, goede, eerder klassieke wijnkaart en lekker eten wel met vrij stevig gebruik van vet/room/boter - echt pure en verfijnde smaken vind je niet helemaal terug. Maar 20-25€ voor deze gerechtjes wringt toch een beetje, om eerlijk te zijn. Verder wens ik dit concept en deze vriendelijke mensen alle goeds toe.
Zeer lekker, unieke formule, kiezen uit diverse gerechtjes. Zeer lekkere betaalbare kwaliteitswijnen ! Mooi kader.
Mooi interieur en prachtig uitzicht over de velden. De gastvrouw weet haar gasten te ontvangen en heeft een degelijke kennis van de wijnkaart. De chef brengt verfijnde gerechtjes volgens keuze-menu formules. Dit is de betere gastronomie. Aanrader! Vegetarische menuopties: Verfijnd en smakelijk. Parkeren: Aan het restaurant.
Top restaurant in Perk. Heel lekker eten, Top wijnen en super vriendelijke service.
Toplocatie. Zeer vriendelijk ontvangst en bediening en heel lekker gegeten. Guy De Smedt Parkeren: Parkeerruimte aan het restaurant
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid